Περι μουσικής > Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
Savatage
mystic:
Ποια είναι η γνώμη σας ; Σχολιάστε τους γενικά !
Jimmy_Page:
Παιδια μου προτεινετε τον καλυτερο τους δισκο για αγορα?? Θελω να τους "δοκιμασω"...
Baphomet (Πέτρος):
αγορασε το HALL OF THE MOUNTAIN KING για αρχη και επειδη θα σου αρεσει πολυ μετα παρε και το SIRENS και EDGE OF THORNS και επειδη μετα θα τους λατρεψεις πάρε όλη τη δισκογραφία...
η γνώμη μου γενικα...μμμ... πολυ καλό συγκρότημα, εχουν περάσει πολλοι αξιόλογοι μουσικοι απο τις τάξεις του, μεγάλη απώλεια για την παγκόσμια μουσικη ο criss oliva. τεράστιος ο jon oliva. εχουν αρχίσει λίγο να βαλτώνουν τελευταία νομίζω...η συναυλίες τους είναι εμπειρία. ειναι από τα συγκροτήματα που πάντα θα βγάζουν ποιοτικούς δισκους και θα τα παραδέχονται όλοι. μοναδικοι στο είδος τους θα έλεγα...all time classic
Καρχαρίας:
Εγώ για πρώτο δίσκο θα πρώτηνα το Edge of Thorns και το Streets "Arock Opera".
Τώρα σχετικά με το συγκρότημα τι να πώ! Είναι το αγαπημένο μου metal group όλων των εποχών. Τους ακούω πάρα πάρα πολλά χρόνια. Θεωρώ κάθε δίσκο τους βήμα προς την κορυφή. Χώρις μέτριες στιγμές (αχ αυτό το Power of the Night μας τα χαλάει).
Άδικος ο χαμός του Chriss. Τι να κάνουμε η ζωή συνεχείζεται. Αυτό το απέδειξαν οι ίδιοι βγάζοντας δισκάρες.
Το σίγουρο είναι πως θα τους αγαπήσεις. Είναι μπάντα η οποία με την πρώτη επαφή σε εμπνέει μια σιγουριά, μια εμπιστοσύνη. Λες και είναι κάποιος που γνωρίζεις και αμέσως σου ανοίγετε και σου φέρεται τόσο ζεστά!
Μην χάσεις την ευκαιρία να τους γνωρίσεις, έστω και μέσα από την μουσική τους.
Για τους μυημένους τι να πώ. Αυτοί ξέρουν.
Αυτά.
psomas:
και γ**ω τα συγκροτήματα!!! Φανταστικοί!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση