Ειδικά θέματα > Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές

Μας τα χαλασε η Warmoth...

(1/5) > >>

JimiDS:
Παιδιά ετοιμάζω ένα warmoth project (το πρώτο μου... ::)) και θέλω να βάλω baritone neck (τον οποιο θα προτιμούσα neck-thru αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) αλλά θέλω και trapezoid mother of pearl inlay αυτοί που γνωρίζουν ξέρουν ότι για baritone necks δεν προσφέρονται custom inlays και έχω απορί ξέρει κανείς γιατί ??? ??? ??? ???
Και κάτι άλλο αφού η warmoth δεν μας κάνει τη χάρη :'( μπορώ να βρώ κάποιον που να μου αλλάξει inlays?? (πολύ επιφυλακτικά... :-\)

Evangelos 123:
enigmaguitars

Gabriel6th:
Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι με τη warmoth αλλα παραμένει ένας παραγωγός κομματιών μαζικής παραγωγής. Οπότε το επίπεδο customization δεν είναι άπειρο... Κατά τη γνώμη μου η warmoth αξίζει μόνο αν θες ένα όργανο από πολύ ειδικά ξύλα (για τους δικούς σου λόγους) το οποίο να πάς σε άλλο επίπεδο αισθητικό είτε μόνος σου ή με κάποιο μάστορα. Δεν είναι luthiers όμως...

Ψάχτηκα αρκετά με το site τους και έκαψα και γώ πολλά κύτταρα, αλλά επειδή η αισθητική στα όργανα δεν είναι από τα ενδιαφέροντά μου και γενικά είμαι πρακτικός τύπος, αποφάσισα ότι δεν αξίζει τον κόπο...

JimiDS:

--- Παράθεση από: Βαγγέλης στις 06/12/07, 22:00 ---enigmaguitars

--- Τέλος παράθεσης ---
Πράγματι πολύ καλή εταιρία και μάλιστα ελληνική....
Ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη τώρα ξέρω τι πρέπει να κάνω 8)

stratocasteros:
Βασικά, ο κύριος Enigma, με έχει πείσει οτι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να φτιάξει!

Απλά αν θες custom inlays, ή θα του πεις να σου φτιάξει αυτός ένα μπράτσο όπως το θες (θα φτάσεις άνετα το 1000ρικο), ή θα πάρεις ένα έτοιμο μπράτσο χωρίς την ταστιέρα, ή έστω χωρίς δουλεμένη ταστιέρα και θα στην κάνει εκείνος, αλλά μόλις τελειώσει, θα νομίζεις πως την πήρες από την καλύτερη εταιρία, ειδικά για σένα!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση