Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Άλλα όργανα
Μινορε φυσαρμονικα!
Αριστος:
Γειας σας!!ξερετε που μπορω να βρω φυσαρμονικες σε αρμονικο ελασσονα???δηλαδη π.χ σε ΛΑ ελασσονα να εχει αυξημενο τον προσαγωγεα (Α Β C D E F G# A)???Ρωτησα και δεν ηξεραν. .
twist 1N my Sobriety:
δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο αλλα και να υπαρχει εισαι σιγουρος οτι θα σε βολεψει? (λογω των αυξημενων και ελαττωμενων συγχορδιων που θα δημιουργουνται) Η γνωμη μου, ψαξε καλυτερα για μια χρωματικη φυσαρμονικα!
Και επειδη παραλληλα εψαχνα και στο νετ, κατι υπαρχει http://www.leeoskar.com/harpframe.html
Αριστος:
για το τριημιτονιο λογικα λες!!!ναι αλλα π.χ εχω γραψει τραγουδια σε καποια ελασσονα πως θα τα παιξω χωρις τον προσαγωγεα???το δοκιμασα με μια ντο που δεν εχει σολ# και η δεν ακουγεται και τοσο καλα(συνηθως η πτωση πεμπτη πρωτη που εχει σολ#-λα)το σαιτ που λες το χω δει και γω και μονο απο αυτη την μαρκα βρηκα αλλα δεν ξερω αν ειναι ακειβως αυτο που ψαχνω!!!
twist 1N my Sobriety:
εκτος αν υπαρχει καμια φυσαρμονικα-πατεντα με κανα διακοπτακi σαν τις χρωματικες το οποιο θα οξυνει τον εκαστοτε προσαγωγεα και ισως και ενα αλλο το οποιο θα οξυνει την 6η. Ετσι θα εχεις αρμονικη ελασσωνα, ανιουσα ΚΑΙ κατιουσα μελωδικη! Βεβαια ισως να μην αξιζει τοσος κοπος για μια και μονο τονικοτητα!
Σκίρων:
--- Παράθεση από: twist 1N my Sobriety στις 06/02/08, 02:06 ---εκτος αν υπαρχει καμια φυσαρμονικα-πατεντα με κανα διακοπτακi σαν τις χρωματικες το οποιο θα οξυνει τον εκαστοτε προσαγωγεα και ισως και ενα αλλο το οποιο θα οξυνει την 6η. Ετσι θα εχεις αρμονικη ελασσωνα, ανιουσα ΚΑΙ κατιουσα μελωδικη! Βεβαια ισως να μην αξιζει τοσος κοπος για μια και μονο τονικοτητα!
--- Τέλος παράθεσης ---
ναι!!
υπαρχει ..
ετσι κανουν τα "σηκωματα" ...
εψαξα στο δυκτιο αλλα .. τζιφος! ???
παντως εχω δει!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση