Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Προτάσεις για Ενισχυτης μπασου
Σιδηρόπουλος:
kati vintage tube tis fender?:P
bassman(4 String Suicide!):
Trace Elliot me 1000...... 8)
Καρχαρίας:
--- Παράθεση από: Exiled_Archangel στις 01/10/03, 11:42 ---Οι Marshall αποκλειονται, εχουν αθλιο ηχο για μπασο!
--- Τέλος παράθεσης ---
Είσαι σίγουρος ρε Κώστα για την δήλωση σου αυτή!! Εγώ έχω παίξει με μπασοκολώνα Marshall και έπαθα! Δεν είναι και λίγοι βεβαία μπασίστες (ανά τον κόσμο) που παίζουν με Marshall.
Anyway αφού θες κάτι φτοινό εώς 50 watt γιατί δεν πας στον Νάκα? Ή πάρε ένα Rocktron ή έναν Benhringer.
Αυτά. Ακόμα και οι Fender είναι καλοί για μπάσο. Πάρε το κλασικό Fender ηχείο για μπάσο M-80. Το χρησημοποιούν πολλοί και λογικά θα το βρείς εύκολα μεταχειρισμένο. Είναι 160 watt (να θυμάσε ότι το μπάσο δεν είναι κιθάρα (πρίμα), θέλει πολύ ένταση (πολλά watt)). Εγώ πήρα έναν τέτοιο με 60 χιλιάδες!!! Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Αυτά
Exiled_Archangel:
Τουλαχιστον αυτος που εχω ακουσει εγω (σχετικα μικρος) ειχε ενα τελειως "πνιχτο" ηχο, δεν ξερω ομως, μπορει οι μεγαλοι Marshall να εχουν καλο ηχο. Βρηκα στον Thomann εναν Behringer 60W ο οποιος εχει ολα τα καλα και ειναι φτηνος (150ευραιοι). Συμφωνα με κριτικες στο δικτυο εχει και πολυ καλο ηχο, οποτε τον δοκιμαζω αν τον βρω πουθενα και τον παραγγελνω απο εξω! Εχει κανει κανενας παρραγελια απο Thomann?
EPALLE:
Eγω θα σου προτεινα ενα ενισχυτη ampeq επισης μου αρεσει παρα πολυ και ο fender bassman αλλα ενας ampeq ειναι πολυ καλυτερος για μενα !!!!!!!!!!!!!!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση