Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

Χάθηκαν - Κλάπηκαν

<< < (9/10) > >>

Lo.Lee.Ta:
http://forum.kithara.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=31999
Χτες το απογευμα στην περιοχη των Πατησιων σημειωθηκε κλοπη σε φιλο μουσικο και στα χερια των διαρρηκτων βρισκονται τα παρακατω οργανα.Προκειται για μια Gibson Custom Les Paul 80s μαυρου χρωματος με αρκετη εξωτερικη φθορα και μια Λευκη Hagstrom Viking με P90s σχεδον καινουργια ..Σε περιπτωση που πεσει στην αντιληψη σας σε site μουσικων αγγελιων η γενικοτερα κατι παρομοιο παρακαλω οπως επικοινωνησετε μαζι μας μεσω του Facebook , αλλα και στον παρακατω αριθμο 6937893247. Υ.Γ. Και τα δυο οργανα εχουν Bigsby tremolo .. Δινεται αμοιβη .

freemind:
Αν και δεν προκειται για μουσικο οργανο, εχει αμεση σχεση με τον ηχο:

--- Παράθεση ---Καλημέρα στους συναδέλφους. Προχθές το βράδυ (17/7/2014) ξημερώνοντας παρασκευή, μου έκλεψαν από Κόρινθο το φορτηγάκι μου FORD TRANSIT '90 λευκό χρώμα χωρίς κάποιο διακριτικό πάνω. Η πινακίδα του  ΚΡΗ 6808. Είναι το κοντό σασσί και το χαμηλό. Χαρακτηριστικό ότι το πίσω αριστερό φανάρι είναι καινούριο ενώ το δεξί παλιό. Είχε μέσα ένα κουτί μικρόφωνα (beta 58, sm 58, sm 57, c1000) περίπου 20, ένα pioneer cdj 200, 2 χειλόφωνα ασυρμ. JTS ένα καταγραφικό zoom h3, 20 βάσεις μικροφ. και ηχείων, 10-15 μπαλαντέζες και πολύμπριζα, 30 xlr, καρφιά. Αν κάποιος αντιληφθεί κάτι ας μου κάνει ένα τηλέφωνο στο 6944 797947. Ευχαριστώ!

--- Τέλος παράθεσης ---

Δημοσιευτηκε απο τον συναδελφο Τασο Κωνσταντινου. Οποιος ξερει κατι, ας επικοινωνησει μαζι του

RogerWaters15:
Καλησπέρα σε όλους!

Χθες το βράδυ στη Λιοσίων, δίπλα στο Κύτταρο, έκλεψαν την κιθάρα και την πεταλιέρα μου από το αυτοκίνητο (είχα ξεχάσει να τα βγάλω από το port baggage). Η κιθάρα είναι μία Fender Stratocaster made in USA (δεν θυμάμαι S/N αυτή τη στιγμή αλλά είναι αρκετά χαρακτηριστική η εμφάνιση) η οποία ήταν μαύρη με τρεις μονούς μαγνήτες και εδώ και χρόνια είναι ντυμένη με κομιξ (του Don Rosa) και έχει δύο μονούς με έναν διπλό.
 Γενικά, είναι η πρώτη μου σοβαρή και μοναδική σοβαρή κιθάρα, ήταν δώρο και πέρα από την οικονομική η συναισθηματική αξία είναι τεράστια.. Το μόνο που μου δίνει ελπίδες να βρεθεί είναι ότι δεν μοιάζει, μάλλον με καμία άλλη stratocaster.
 Η πεταλιέρα είναι μία Line6 POD X3 Live, με serial number 21X3L5S5733002615. Είναι χτυπημένη σε αρκετά σημεία και της λείπουν τα δύο ποντεσιόμετρα που έχω κυκλώσει στην φωτογραφία (η φωτογραφία είναι από Google, δεν έχω καμία καλή φωτογραφία της πεταλιέρας να ανεβάσω). Επίσης θυμάμαι κάποια preset: 2A: Clean Dl, 2B Overdrive Dl, 3A Brit Clean..

Βραζίλης:
Κρίμα ρε σύ @RogerWaters15 , είναι πολύ ξεχωριστή και όμορφη κιθάρα...

EleniM:

Κλάπηκε απόψε, μεταξύ 9 - 12 το βράδυ, μάλλον από το κέντρο του Πειραιά, ηλεκτροακουστική κιθάρα φίλου μάρκας IBANEZ AW85ECE-RLG (με τη θήκη της, επίσης Ibanez), πραγματικά τεράστιας συναισθηματικής αξίας. Όποιος βρει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει, δίνεται αμοιβή.
(επίσης αν έχετε καμιά συμβουλή για το πού να κοιτάξουμε για αγγελίες θα βοηθούσε πολύ)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση