Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης

* Αιτήσεις επαναφοράς θεμάτων *

<< < (2/35) > >>

delfinaki:
Θα συμφωνήσω με τον j-melt και θα προσθέσω ότι ήταν ένα περιστατικό παροδικό που δεν κράτησε και μέρες, άλλωστε....
Βρείτε μου ένα θέμα που δεν έχει μετατραπεί σε chat και να αναφέρω και προσωπική μου περίπτωση, για την συνάντηση στη φωλιά του κούκου, αλλά ούτε μίλησα ούτε είπα τίποτα, πέρα από τώρα, γιατί κάλλιστα μπορούσε να πει κάποιος συντονιστής: όπα βρε παιδιά, αν δεν θα πάτε, δεν είναι ανάγκη να γράψετε αυτά που γράψατε, αλλά κανείς δεν έκανε τον κόπο....
Για το συγκεκριμένο θέμα, "τα τραγούδια συζητάνε", αυτός είναι ο σκοπός, να συζητάμε εμείς μέσω των τραγουδιών, σας πείραξε δλδ, που αντί οι απαντήσεις να δοθούν σε εύλογο για εσάς χρονικό διάστημα, δώθηκαν σε λίγα λεπτά?
Αιτούμαι επαναφορά....

Witchking:

--- Παράθεση από: delfinaki στις 05/12/03, 09:59 ---Βρείτε μου ένα θέμα που δεν έχει μετατραπεί σε chat και να ανανφέρω και προσωπική μου περίπτωση, για την συνάντηση στη φωλιά του κούκου, αλλά ούτε μίλησα ούτε είπα τίποτα, πέρα από τώρα, γιατί κάλλιστα μπορούσε να πει κάποιος συντονιστής: όπα βρε παιδιά, αν δεν θα πάτε, δεν είναι ανάγκη να γράψετε αυτά που γράψατε, αλλά κανείς δεν έκανε τον κόπο....

--- Τέλος παράθεσης ---

Tο γεγονός της ανοχής ή της μη αντίδρασης σε όλα τα θέματα τα οποία έχουν μετατραπεί σε chat δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί "δεδικασμένο" το οποίο θα συνεχίζεται ες αεί...
Έχοντας  ώς μέτρο πάντα την άποψη των διαχειριστών η οποία ήταν και είναι ενάντια στην chatοποίηση του Forum έχουμε την υποχρέωση αν όχι να την εξαλείψουμε τουλάχιστο να την περιορίσουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό.
Η παραπάνω άποψη έχει διατυπωθεί πολλές φορές από τους διαχειριστές σε πολλά θέματα και αντί δυστυχώς να γίνει σεβαστή και κατά το δυνατόν υλοποίησιμη από τα μέλη της κοινότητας επιδείχθηκε υπέρμετρη αδιαφορία και μάλιστα ακολουθείται προκλητικά πολλές φορές αντίθετη πρακτική.
Ως εκ τούτου κάποια στιγμή θα έπρεπε να ληφθούν κάποια μέτρα από τους Mods εφόσον τα μέλη δεν αυτοπεριορίστηκαν μόνα τους.

Εαν οι διαχειριστές κάποια στιγμή μεταβάλουν την θέση τους τότε σε νέα βάση θα προβούμε και σε νέες ενέργειες....

delfinaki:
Εγώ θα μιλήσω προσωπικά από το να γενικεύω. Σέβομαι τους διαχειριστές και εκτιμώ την προσπάθεια τους να διατηρήσουν αυτό το σάιτ σε "λογικά" και "κόσμια" επίπεδα και φυσικά που το έχουν φτάσει σε ένα πολύ αξιόλογο επίπεδο (άσχετα των όσων έχουν γίνει), παρόλο που και οι ίδιοι έχουν "υποπέσει" στο να chataroun σε διάφορα θέματα. Αυτό που λέω για το θέμα μου, ελπίζω να κατάλαβες πως το λέω, είναι σαφές άλλωστε τι εννοώ, απλά αυτό που θέλω να ξέρω, είναι τι θεωρείται λογικό και μη, σύμφωνα πάντα με την γνώμη τους, η οποία διαφέρει κατά πολύ από ότι φαίνεται από την δικιά μας (φυσικό και σεβαστό άλλωστε), ο καθένας μας είναι διαφορετικός από τον άλλον, αλλά μήπως να έμπαιναν κοινές βάσεις για κάποια θέματα? κάποιοι κανόνες του στυλ "όποιος δεν ασχολείται με την μουσική δεν μπαίνει σε αυτό το σάιτ"? ποιος ο λόγος τότε με το που μπαίνεις στην σελίδα του κιθάρα να σου βγάζει: αν θέλετε να γίνετε μέλος, πρέπει να κάνετε εγγραφή? πολλοί από εμάς δεν ασχολούμαστε με την μουσική, αλλά τον οβολό μας τον έχουμε δώσει εκεί που μπορούμε, τώρα τα υπόλοιπα θέματα στα οποία γράφουμε και συχνότερα  μας χαρακτηρίζουν σαν αφελείς? σαν επιπόλαιους? σαν παιδιά που παίζουν? τόσο τραγικά τα βλέπουμε ποια?

Witchking:
Το να μην υπάρχουν θέματα που δεν έχουν σχέση με την μουσική είναι πάρα πολύ ακραίο όπως το ίδιο ακραίο είναι να θεωρείται το Forum ώς το διαδυκτιακό παιγνίδι του καθένα μας εδώ μέσα...και ελπίζω να είναι σαφές τι εννοώ....

Ωστόσο η διατύπωση κάποιων κανόνων ή ορίων ή περιορισμών στους "όρους χρήσης" αλλά και της φιλοσοφίας που θέλουν οι διαχειριστές για το site νομίζω ότι κρίνεται πλέον απαραίτητη. Οι διατυπώσεις που υπάρχουν εκεί είναι αρκετά γενικές και κάποια στιγμή ίσως θα έπρεπε να συμπληρωθούν ώστε να αποσαφηνιστεί όσο καλύτερα γίνεται το πλαίσιο δράσης μας εντός της κοινότητας....

*Ελένη*:

--- Παράθεση από: parpen στις 04/12/03, 23:38 ---To "πολλοί το θέλουν πίσω " δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα επαναφοράς ενός θέματος.
Ειδικά το θέμα " το τι σκέφτεσαι τώρα " είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.
Είναι κλασσικό ως προς το τι πρέπει να αποφεύγεται σε αυτό το forum , το οποίο όιπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ένας εκ των διαχειριστών , δεν είναι forum ποικίλης ύλης , όπως επίσης εύστοχα παρατήρησε και ένας εκ των συντονιστών

--- Τέλος παράθεσης ---

erwtisi 1:an to ''polloi to theloun pisw'' den einai logos,tote giati dimiourgithike aytos o xwros opou mporoume na zitame epanafora thematwn?

sigoyra to kithara den einai site pikilis ilis,den zitise kaneis na mpei to thema stin katigoria ''mousikes sizitiseis''.erwtisi 2:to periexomeno tou den tairiazei me tin katigoria ''diaskedasi'' i ''loipa''?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση