Ειδικά θέματα > Εκμάθηση – Πρώτα βήματα

Πρωτο κομματι

(1/3) > >>

X-FILER:
επειδη οπου να'ναι θα παραγγειλω την κιθαρα(at last! ;D)μετα απο τις συγχορδιες θα ηθελα να ξεκινησω με ενα κομματι(μαθαινω μονη μου,ξαναλεω).εδω ειναι μερικα κομματια που θα ηθελα να μαθω και θελω να μου πειτε ποιο ειναι το πιο ευκολο για αρχη:

hey there delilah-plain white T'S
city of the damned-green day
single-closer
faber drive-sleepless
in the end-linkin park
call me,call me-matisse
wonderwall-oasis
losing my religion-REM
toxicity-SOAD
I-E-A-I-A-I-O-SOAD
φτασε στον πατο-ζακ στεφανου
καλοκαιρινα ρανεβου-δυτικες συνοικιες
χωρις αναπνοη-χατζηγιαννης
παρε με μαζι σου-ξυλινα σπαθια
what i've been lookin for-High School Musical(sharpey & rayan version)
4 minutes-madonna/timberlake
you and not tokio-marquess
smelly cat-phoebe buffay( ;D ;D ;D ;D ;D)
'74-'75-the connels
pieces-sum 41
placebo-meds
immortal-erreway( ;D μα τι σκεφτομουν τοτε???)
good news-smt corporate
save-the rocket summer(trs)
so much love-trs
good news-trs

ελπιζω να μπορεσει καποιος να βοθησει :)θελω να πω και κατι αλλο:απο το good news-trs,θα ηθελα να μου πει καποιοςαν ειναι ευκολο και αν ναι,ΑΝ μπορει,να μου ανεβασει τα ακορντα.ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα ααααααν μπορει καποιος.... ::)να το στο utube

http://www.youtube.com/watch?v=_wZdwGzqu0U

gers:

--- Παράθεση από: X-FILER στις 19/08/08, 16:31 ---4 minutes-madonna/timberlake

--- Τέλος παράθεσης ---
??? :o ???

Διάλεξε όποιο θες από τη λίστα ή μάλλον αυτό που σου αρέσει πιο πολύ!! ;)
Δεν ξέρω όλα τα κομμάτια για να σου πω ποιό είναι το πιο εύκολο αλλά σε γενικές γραμμές, πιο εύκολο είναι ένα κομμάτι όταν δεν έχει δύσκολες εναλλαγές στα ακκόρντα και μπαρέ.. Μιλάμε για συγχορδίες πάντα, έτσι?
Δες λοιπόν ποιό απ αυτά τηρεί τις προυποθέσεις και καλή αρχή!! :)

--- Παράθεση από: X-FILER στις 19/08/08, 16:31 ---θελω να πω και κατι αλλο:απο το good news-trs,θα ηθελα να μου πει καποιοςαν ειναι ευκολο και αν ναι,ΑΝ μπορει,να μου ανεβασει τα ακορντα.ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα ααααααν μπορει καποιος.... ::)

--- Τέλος παράθεσης ---
Σε αυτές τις περιπτώσεις (όταν θες τα ακκόρντα από ένα κομμάτι), θα μπαίνεις στο google και θα γράφεις
''(τίτλος κομματιού) (καλλιτέχνης) guitar chords''

Για παράδειγμα... supergirl reamonn guitar chords

Aν αντί για ακκόρντα θες την ταμπλατούρα, απλά αντικαθιστάς το ''chords'' με ''tab''..

Εναλλακτικά, μπορείς να βρεις κάποιο site που σε βολεύει (π.χ. chordie.com, ultimate-guitar.com etc) και να βρίσκεις από εκεί ό,τι θες!!

Aυτά...

X-FILER:
ξερω πως ν βρισκω ακορντα αλλα απο το συγκεκριμενο δνε υπαρχουν!!!και το 4' το ειχαν παιξει οι boyce avenue αλλα με ηλεκτροακουστικη.

Arg0:
Από όλη τη λίστα, που δεν είναι καθόλου μικρή, το πιό εύκολο κατά μακράν είναι το smelly cat.

Τρείς συγχορδιές Em, D και A...

X-FILER:
ε,ενταξει,το smelly cat το εβαλα για πλακα!!!!το city of the damned ειναι καλο?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση