Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Ελληνικά και όχι greeklish!

<< < (37/38) > >>

aris 13888, ο saprikios anathematistis:
Παντως εγω ξερω οτι σε ενα θεμα πηγα να γραψω "Κωνσταντινου και Ελενης" με κεφαλαια και εκανα 200 ωρες...

Εχω διαβασει πολλα ποστ που πηγαν καποιοι να γραψουν ενα ονομα τραγουδιου η μπαντας, και δεν το δεχοταν το σαιτ...

Εγω προτεινω, να βαλουμε και ενα προγραμματακι που να βλεπει και αν εχουμε αφησει παραγραφους, σημεια στιξης, τονους κλπ...
Και για το κερασακι στην τουρτα, ενα ακομη προγραμματακι με Τεχνητη Νοημοσύνη που να διαβάζει το μήνυμα, να βλέπει αν έχει σχέση με τα προηγούμενα και αν στεκει με αυτα που εχουν γραφτει στο τοπικ, και αναλογως να δεχεται η οχι το μηνυμα...

parlats:

--- Παράθεση από: aris 13888, ο saprikios anathematistis στις 04/08/06, 15:48 ---Παντως εγω ξερω οτι σε ενα θεμα πηγα να γραψω "Κωνσταντινου και Ελενης" με κεφαλαια και εκανα 200 ωρες...

Εχω διαβασει πολλα ποστ που πηγαν καποιοι να γραψουν ενα ονομα τραγουδιου η μπαντας, και δεν το δεχοταν το σαιτ...

Εγω προτεινω, να βαλουμε και ενα προγραμματακι που να βλεπει και αν εχουμε αφησει παραγραφους, σημεια στιξης, τονους κλπ...
Και για το κερασακι στην τουρτα, ενα ακομη προγραμματακι με Τεχνητη Νοημοσύνη που να διαβάζει το μήνυμα, να βλέπει αν έχει σχέση με τα προηγούμενα και αν στεκει με αυτα που εχουν γραφτει στο τοπικ, και αναλογως να δεχεται η οχι το μηνυμα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Αρη μην τα βλέπεις τόσο παρωπιδικά τα πράγματα. Από τη στιγμή που εξηγήθηκαν οι λόγοι και είναι οι κανόνες πρέπει να τους δεχτούμε. Μη ξεχνάτε πάντα ότι φιλοξενούμαστε στο σάιτ αυτό δεν είναι το σπίτι μας να κάνουμε ότι γουστάρουμε!  ;)

The common cunning linguist:

Διαβάζοντας τις απαντήσεις διαπιστώνω ότι μερικοί έχετε μεγάλη πλάκα τελικά...  ;D ;D ;D

Ξέρετε ποιοι είστε...  8)

Παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πάτε στο σπίτι κάποιου και σας λέει: "ξέρεις εδώ, βγάζουμε τα παπούτσια πριν μπούμε, και τα αφήνουμε στην είσοδο". Τι θα κάνετε? Θα μπείτε με το ζόρι με τις αρβύλες μέσα? Θα φύγετε και δεν θα ξαναπατήσετε? Θα φύγετε, αφού τον βρίσετε? Θα συμμορφωθείτε?

Αν απαντήσετε στο παραπάνω, θα σας λυθούν όλες οι απορίες για τους κανόνες στα fora, στα οποία είμαστε ΟΛΟΙ φιλοξενούμενοι και ΔΕΝ μας ανήκουν.

Υ.Γ. Αν θέλετε να δείτε πως λειτουργεί ένα ΑΨΟΓΟ από κάθε άποψη μουσικό φορουμ, επισκεφτείτε το tdpri.com . Το τι κανόνες και moderating έχει δεν περιγράφεται (καλά, μπροστά του kithara είναι καφετέρια...). Κι'όμως ΣΠΑΝΙΑ χρειάζονται παρεμβάσεις και οι ποιότητα των μελών είναι εντυπωσιακή.

κωνσταντινος:
οκ εγω που ειμαι νεος θα προσπαθησω να γραφω ελληνικα,αν και σας τονιζω σε ολα τα αλλα φορουμ που ειμαι μελος γραφο παντοτε με λατινικους χαρακτηρες ευχαριστω

parlats:

--- Παράθεση από: κωνσταντινος στις 15/07/08, 02:13 ---οκ εγω που ειμαι νεος θα προσπαθησω να γραφω ελληνικα,αν και σας τονιζω σε ολα τα αλλα φορουμ που ειμαι μελος γραφο παντοτε με λατινικους χαρακτηρες ευχαριστω

--- Τέλος παράθεσης ---

Και μεις σου τονίζουμε ότι σ'αυτό το φόρουμ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες, ευχαριστούμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση