Η σελίδα της Κιθάρας > Συναντήσεις
Επιτέλους! συνάντηση οι Νότιοι??
hot_sauce (φλουτσ):
Οργανωθείτε! σηκωθείτε από σκαμπό....καρέκλες....βγάλτε κιθάρες...μπάσα....κι ελάτε στην κιθαρομάζωξη!!!! ουουουουου
σοβαρά τώρα.....είστε να κάνουμε μία μετά από τόσα χρόνια? ;D
δηλώστε συμμετοχές, προτείνετε μέρα, περιοχή κτλ να το βάλουμε μπρος, αιντε!
ΥΓ. κάθε φιλική συμμετοχή βορείου είναι ευπρόσδεκτη, αφού φυσικά υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πως αναγνωρίζει τη λέξη "καλαμάκι" ως περιγραφή αυτού εδώ :P
(προσθήκη από Βραζίλης)
Τελευταία νέα:
Ελάτε να βρεθούμε, να συζητήσουμε και να παίξουμε μουσική, στο "NOVO", Λεωφόρος Καλυβίων 2, Λαγονήσι.
http://www.facebook.com/pages/Novo-Lagonisi-Beach/115863041830131
Παλιοί και νέοι είναι ευπρόσδεκτοι, με μουσικά όργανα ή χωρίς.
Ώρα συνάντησης είναι κατά τις 7μ.μ. αλλά αν πρόκειται να παίξετε μουσική καλό είναι να βρίσκεστε εκεί κατά τις 6μ.μ. Το στήσιμο των μηχανημάτων θα ξεκινήσει κατά τις 5μ.μ.
Βέβαια, όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν νωρίτερα, για να κάνουν και ένα μπάνιο στη θάλασσα σε κάποια παραλία της περιοχής.
tsirigotis:
αν γίνει πριν τις 25 του μήνα μέσα
(ρε τα καλαμάκια είναι αψητα :P )
Kosthrash:
Μέσα και εγώ ;D !!!
Προτείνω Μικρολίμανο (απέναντι από Δελφινάριο, ξέρετε ;) )
hot_sauce (φλουτσ):
μέσα για Μικρολίμανο...δεν έχω πρόβλημα....βολεύει και τραμ για νοτιοπροαστιότες και ηλεκτρικός για τους περισσότερους υπόλοιπους!
αλλά υπάρχει καμιά καφετέρια να ακούσουμε "μουσική" ή μόνο ντάπα ντούπα ;D (το wild thing έχει κλείσει??)
μέχρι τις 25 υπάρχουν 2 σκ....(προφανώς ακυρώνω το αυριανό γιατί δεν διαβλέπω περίπτωση να οργανωθούμε :P ) πείτε ημερομηνίες!
--- Παράθεση από: tsirigotis στις 08/06/12, 09:36 ---(ρε τα καλαμάκια είναι αψητα :P )
--- Τέλος παράθεσης ---
είναι πρωί ρε και τα βγαλα νωρίς, δεν την παλευα :P
atav (φλουτσ):
Μέσα κι εγώ!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση