Η σελίδα της Κιθάρας > Συναντήσεις

GASοσυνάντηση εν Αθήναις! (ή και περίχωρα..πχ Λαγονήσι :P )

<< < (26/26)

Kosthrash:
Εννοείται ότι η πρόταση που έκανα μπορεί να "τρέξει" παράλληλα με την πολύ καλή πρόταση του αγαπητού μας admin αλλα και του φίλτατου noe13, που παραχωρούν πολύ ευγενικά τον χώρο τους για μια πιο επίσημη και παρεϊστικη gasoσυναντηση, δηλαδή μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί με συμφορουμίτες μέσω αυτού του θέματος για μια πιο "στοχευμένη" αλληλοδοκιμη εξοπλισμου σε κάποιο στουντιο, ενω παράλληλα (όχι την ίδια ημέρα φυσικά  ;D ) να παρευρεθούν σε μια πιο επίσημη και οργανωμένη gasoσυναντηση του Κιθάρα. Στόχος μου ήταν να "αναθερμάνω" το ενδιαφέρον για -γιατί όχι?- πολλές τέτοιες συναντήσεις.

Και κάτι άλλο που πιστεύω είναι σημαντικό: Καλό είναι να μην ανακοινώνουμε το gear δημόσια, αλλά με συνεννόηση μέσω πμ, δηλαδή είναι λίγο επίφοβο να λέμε πχ "θα είμαι εκεί την τάδε μέρα & ώρα με την PRS και τον Koch μου"  ;D

atav (φλουτσ):

--- Παράθεση από: Kosthrash στις 30/11/12, 08:08 ---Και κάτι άλλο που πιστεύω είναι σημαντικό: Καλό είναι να μην ανακοινώνουμε το gear δημόσια, αλλά με συνεννόηση μέσω πμ, δηλαδή είναι λίγο επίφοβο να λέμε πχ "θα είμαι εκεί την τάδε μέρα & ώρα με την PRS και τον Koch μου"  ;D

--- Τέλος παράθεσης ---
Άντε καλέ, πές μου εσύ πού θα είσαι και μη φοβάσαι τίποτα!  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση