Η σελίδα της Κιθάρας > Συναντήσεις

GASοσυνάντηση εν Αθήναις! (ή και περίχωρα..πχ Λαγονήσι :P )

<< < (2/26) > >>

zeoy:

--- Παράθεση από: hot_sauce στις 28/06/12, 16:40 ---...  σκοπός είναι να ικανοποιήσει το G.A.S. μας ...

--- Τέλος παράθεσης ---

να ικανοποιήσει ή να φουντώσει;  ;D

Όντως εγώ το πρότεινα στο hot αλλά ίσως δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή. Εγώ πάντως μέχρι τέλος Ιουλίου είμαι μέσα και μπορώ να φέρω κάμποσα πράματα (70,300 Kg , να τ'αφήσω;  :D [size=78%]). [/size]

AlteredMind:
Καλησπέρα. Αν είναι πρίν τις 10 Ιουλίου μπορώ να έρθω κ εγώ με την μικρή πλήν τίμια οικογένεια μου μιάς και τελείωσε η εξεταστική.

Οικογένεια:
Epiphone les paul traditional (λίγο αλλαγμένη αλλά οκ)
Μία custom strat
Bugera V55 hd
Πεταλάκια
Boss me 50
(Υπάρχουν και άλλα μελη ευτελούς αξίας όπως ενα Baracuda μπάσσο, μία hand made explorer και διάφορα άλλα)

hot_sauce (φλουτσ):
άρα το μόνο ΣΚ που σε βολεύει, AlteredMind, είναι το επόμενο.....κι εμένα καλά μου κάθεται...τι λέτε οι υπόλοιποι?

εγώ μπορώ να φέρω:

Gibson SG Special Faded
Tonelab SE
Marshall JH-1
Boss AC-2
VOX V847 wah
και Laney VC30-210

vagtanplan:
Καλη ιδέα ρε παιδια αλλα νομίζω ενα απλο στούντιο δε μας φτάνει θελουμε περισσότερο χώρο πχ αν σκάσουν δέκα ενισχυτες και άλλες τόσες πεταλοκιθαρες που θα πρέπει να είναι στημένα για τερψην του κοινού μιλάμε για ερπετά τετραγωνικά για να το φχαριστηθουμε κ να μην είμαστε στο χαμηλωσε ρεεεεε ν ακούσω..

Εχω υπ όψιν κλειστό χώρο για να το κάνουμε αυτο αλλα θέλει οργάνωση κ παρουσίες !!!!

zeoy:
Υπάρχει περίπτωση το επόμενο ΣΚ να πρέπει να κάνω ένα ταξιδάκι (μάλλον Κυριακή). Κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα.

Υπάρχουν διαθέσιμα:
Hayden MoFo 30
Peavey Bravo
Squier Classic Vibe Custom Tele + Nocaster pickups
Levinson Blade R1 (1992)
+ Hardwire Reverb, Little Big Muff, Dano Transparent OD ver1, EHX Small Stone, Line 6 Echo Park + Tap Tremolo

Μόλις είδα και το post του Vag και έχει βάση. Για λέγε ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση