Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

Oι καλύτερες ακουστικές κιθάρες κάτω από 200 Ευρώ

<< < (6/8) > >>

Μπιφτέκι:
Να περιμένουμε ένα παρόμοιο θέμα και για κλασικές-ηλ/κλασικές κιθάρες;  :D

Απόλλων:

--- Παράθεση από: Μπιφτέκι στις 07/12/13, 17:32 ---Να περιμένουμε ένα παρόμοιο θέμα και για κλασικές-ηλ/κλασικές κιθάρες;  :D
--- Τέλος παράθεσης ---

Άκρως απίθανο, δεδομένου ότι έχω από τον προηγούμενο αιώνα να πιάσω κλασσική κιθάρα στα χέρια μου...

Pavl0s:
Καλησπερα παιδια!μηπως μπορουμε να κανουμε μια ανανεωση στο θεμα?αν υπαρχει δηλαδη κατι αλλο με τα σημερινα δεδομενα που προτεινετε?εχουν περασει και 2 χρονια απο τοτε..Γενικα εγω σε αυτα τα λεφτα παω προς καποιες lag που εχω βρει...τι λετε?

Απόλλων:

--- Παράθεση από: Pavl0s στις 01/04/15, 21:59 ---Καλησπερα παιδια!μηπως μπορουμε να κανουμε μια ανανεωση στο θεμα?αν υπαρχει δηλαδη κατι αλλο με τα σημερινα δεδομενα που προτεινετε?εχουν περασει και 2 χρονια απο τοτε..Γενικα εγω σε αυτα τα λεφτα παω προς καποιες lag που εχω βρει...τι λετε?
--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι κάτι που το έχω κατά νου, αλλά αυτή την εποχή θα ήταν δύσκολο λόγω έλλειψης χρόνου. Και απ' όσο είμαι σε θέση να διαπιστώσω με μια γρήγορη έρευνα, οι περισσότερες από τις κιθάρες αυτές (όσες είναι διαθέσιμες δηλαδή) κοστίζουν πλέον πάνω από 200 Ευρώ. Οπότε χρειάζεται να αλλάξουμε τα δεδομένα ως προς το περιεχόμενο ή το χρηματικό όριο στο οποίο θα κινηθούμε...

Pavl0s:
μηπως μπορεις να μου δωσεις 2-3 ηλ/ακουστικες που μπορω να βρω και μεταχειρισμενες σε αυτα τα λεφτα?τι πιστευεις αξιζει καλυτερα?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση