Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μπάσο

Για το μπασο γενικα

<< < (3/11) > >>

saved:
Μπραβο μαν.Καο να ακπυς παντα αυτον τον τετοιο..τον αυτον βρε..τον saved  :P

Απόλλων:

--- Παράθεση από: Uriah Heep στις 25/07/17, 20:07 ---Προσφατα αφησα την κιθαρα για σεταρισμα και αν και ειμεινα ευχαριστημενος, τα 70€ που εδωσα τα λυπηθηκα πραγματικα.
--- Τέλος παράθεσης ---

70 Eυρώ για σετάρισμα τα βρίσκω υπερβολικά. Εντάξει, ζω σε άλλη χώρα και δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση, αλλά ένας τεχνικός εδώ μού πήρε 50 λίρες πέρσι για fret dress και σετάρισμα.

mouz:
... και εγώ. Νομίζω - Αθήνα τουλάχιστον - ότι η αγορά είναι 20 με 40. 70 συνήθως είναι μαζί με fret leveling. Αλλά το σημαντικό είναι πράγματι ότι είναι κάτι που όποιος έχει κιθάρα πρέπει κανονικά να μάθει να κάνει μόνος του (αυτό σημαίνει και εμένα βέβαια χμμμμ  ;D ).

Uriah:
Παιδια οι τιμες στο Μοναχο τουλαχιστον, γενικα ειναι στο φεγγαρι. Εδω για μαθηματα ξεκινας για 4 ωρες τον μηνα απο τα 110€. Αλλος πλανητης εδω...

Uriah:
Βρηκα ενα πρεσιζιον αμερικανικο, του 2013, στα 800€ (τιμη που δεν παιρνεις ουτε Μεξικάνικο 20ετιας) σε ενα χωριο στην Αυστρια κοντα στα συνορα με τη Γερμανια. Θα παω αυριο να το δω γιατι οι φωτο πραγματι δειχνουν απαιχτο οργανο. Μαζι δινει κι εναν 30αρι warwick blue cap 12" στα 150€. Αξιζει τον κοπο να σκεφτω για τον 30αρι; Θα ξηλωθω για το μπασο (αλλα θα ειναι και το τελευταιο για την επομενη 5ετια) αλλα αν ειναι καλη ευκαιρια ο warwick να τον δω κι αυτον.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση