Η σελίδα της Κιθάρας > Συναντήσεις

Ζητω παρεα

<< < (3/4) > >>

panixgr:

--- Παράθεση από: mouz στις 25/09/17, 15:22 ---... φυσικά να το κουβεντιάσουμε, ακούω και για κάτι στουντιάκια με λογικές τιμές. Ο χρόνος μόνο να βρεθεί. Η συνέχεια σε πμ. Μετά να δεις ηχογραφήσεις και βιντεάκια χεχε.

Εσένα panix σε τσεκάραμε, τουλάχιστον από εμένα μάλλον είσαι πολύ πιο προχωρημένος, αν με θέλεις θα έρθω να βαράω τα παλαμάκια χαχαχαχα

--- Τέλος παράθεσης ---

ντέφι, θα έχουμε και 60ς άμα λάχει ναουμ :)

saved:
Και εγω θελω μουσικους να παιζω μαζι,αλλα μιας και δεν βρησκω,θελω και διακοπες κανα μηνα να στανιαρω.Θα ερθει κανεις να με αντικαταστισρι στις υποχρεωσεις;  :P :P
Αρε,μια χαρα τα περνατε στο μεγαλο χωριο.Και βρησκεστε,και παιζετε,και φλουτσαρετε..

AndreasPap:
Οκ. Συνεχιζουμε με πμ, γιατι βλεπω αυτους τους δυο που θελουν να μας χαλασουν την ιδεα, για το νεο ντουετο που θα αλλαξει το μουσικο στερεωμα του 21ου αιωνα! : ) :D

panixgr:

--- Παράθεση από: saved στις 25/09/17, 17:13 ---Και εγω θελω μουσικους να παιζω μαζι,αλλα μιας και δεν βρησκω,θελω και διακοπες κανα μηνα να στανιαρω.Θα ερθει κανεις να με αντικαταστισρι στις υποχρεωσεις;  :P :P
Αρε,μια χαρα τα περνατε στο μεγαλο χωριο.Και βρησκεστε,και παιζετε,και φλουτσαρετε..

--- Τέλος παράθεσης ---

αδερφε περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να αναίβω πάνω και να χτυπήσουμε κανα Sodom/Kreator σε κανα studio Πτολεμαϊδα (και μετά να πλακωθούμε για το ποιός drummer ήταν καλύτερος, ο Lombardo ή ο Benante?, ποιό ήταν το καλύτερο thrash συγκρότημα της Σλοβακίας, ποιός ήταν καλύρερος κιθαρίστας ο Mihajlovic ή ο Stefanovski?? η κλίση του body επηρεάζει το action??? και άλλα τέτοια υπαρξιακά)  παρά να δω τον οποιονδήποτε φίλο απο εδώ στην Αθήνα...

ένα πράγμα που γουστάρω κάργα στους καλούς και αγαθούς επαρχιώτες (όπως έπρεπε να είμαι και εγω αλλά δεν είμαι) είναι η αθωότητα με την οποία βλέπουν την Αθήνα... Σε όλα τα μέρη με καλούς ανθρώπους που έχω πάει όλοι αυτοί αγαπούν την Αθήνα.

AndreasPap:
Αβαδιστα κι αβιαστα.... ειδικα αν μενεις κοντα στα ΒΑ προαστια! Για πες κι εσυ την ιστορια σου.... ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση