Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μπάσο
Νέα μπασίστρια
mariab:
Καλησπέρα παιδιά! Ελπίζω να περάσατε καλά αυτές τις μέρες... Σας έχω νέα! Την Παρασκευή κατέβηκα Αθήνα και δοκίμασα μπάσα. Πήγα πρώτα στο Νακα. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα! Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν Fender jazz 60's. Επειδή το συζητήσαμε σε προηγούμενα post σας πληροφορώ ότι από jazz σε jazz υπάρχουν διαφορές. Μου άρεσε γιατί είχε πιο λεπτό λαιμό και λουστραρισμενο και δεν ήταν βαρύ σε σχέση με κάτι άλλα. Επαιζα άνετα. Εννοείται πως μου άρεσε και ο ήχος του. Η τιμή ήταν βέβαια απαγορευτική. Γύρω στο χιλιάρικο. Στη συνέχεια πήγα στον Τρίμμη να δοκιμάσω Ibanez. Το SR300 δε το είχε και δοκίμασα το 400. Πολύ καλό και αυτό! Ελαφρύ, με λεπτό λαιμό. Μισή τιμή από το άλλο! Αλλά να πω την αλήθεια το Fender με κέρδισε περισσότερο. Αν κάποια στιγμή βρω κάποια ευκαιρία σε μεταχειρισμένο το συζητάω. Αλλιώς δύσκολο!
saved:
Νταξει,δεν θα ειναι και φωτοτυπια,αλλα κατα 80-85% ειναι ιδια.εχουν διαφορες που δεν φαινοντε ευκολα οπως πχ θεση μαγνητων,που αν δεν.μετρησεις με μετρο,δεν το καταλαβαινεις.Τες πα.Μαλλιν ηρθε η ωρα να ξεκηνησεις τις οικονομιες,γιατι δεν νομιζω να τι βρεις τοσο ευκολα σε μεταχειρο
Uriah:
--- Παράθεση από: mariab στις 09/04/18, 20:04 ---Καλησπέρα παιδιά! Ελπίζω να περάσατε καλά αυτές τις μέρες... Σας έχω νέα! Την Παρασκευή κατέβηκα Αθήνα και δοκίμασα μπάσα. Πήγα πρώτα στο Νακα. Δοκίμασα σχεδόν τα πάντα! Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν Fender jazz 60's. Επειδή το συζητήσαμε σε προηγούμενα post σας πληροφορώ ότι από jazz σε jazz υπάρχουν διαφορές. Μου άρεσε γιατί είχε πιο λεπτό λαιμό και λουστραρισμενο και δεν ήταν βαρύ σε σχέση με κάτι άλλα. Επαιζα άνετα. Εννοείται πως μου άρεσε και ο ήχος του. Η τιμή ήταν βέβαια απαγορευτική. Γύρω στο χιλιάρικο. Στη συνέχεια πήγα στον Τρίμμη να δοκιμάσω Ibanez. Το SR300 δε το είχε και δοκίμασα το 400. Πολύ καλό και αυτό! Ελαφρύ, με λεπτό λαιμό. Μισή τιμή από το άλλο! Αλλά να πω την αλήθεια το Fender με κέρδισε περισσότερο. Αν κάποια στιγμή βρω κάποια ευκαιρία σε μεταχειρισμένο το συζητάω. Αλλιώς δύσκολο!
--- Τέλος παράθεσης ---
Ισως να βρεις στα 400-500€ μεταχειρισμένο. Έχω βρει ενα στα 350€ αλλα δε το σκεφτομαι. Αυτο που λες τωρα για το 60's reissue οντως σε αυτες τις εκδόσεις υπαρχουν διαφορες. Γι'αυτο ακριβώς τα επανακυκλοφορει η fender. Στο ξαναλεω, αν θες τζαζ παρε ενα απο τον Thomann μεχρι να μαζεψεις λεφτα για να παρεις το οριτζιναλ. 1000 ευρω για μεξικάνικο και χωρις through body ειναι παρα πολλα λεφτα.Σε καθε περιπτωση ομως ειναι οργανο που θα σου μεινει για μια ζωη.
saved:
Εγω 1000 ευρα για 34αρι 4χορδο..ουτε καν..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση