Ειδικά θέματα > Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Προβλημα με καρτα ηχου
Left hander:
Καλησπέρα παιδια! Να συγχωρεσετε το ότι δεν ξερω και πολλα από ηλεκτρολογικα κλπ, αλλα θα ηταν πολύ καλο για μενα να μου εξηγούσατε τι είναι η γειωση! ο θορυβος παραμενει. Επανεγκατεστησα τους drivers αλλαξα καμια 50ρια φορες την θεση του USB αλλα ο θορυβος εκει!
panixgr:
αλλαξες δωμάτιο?μπρίζα? κάνε δοκιμές.
γείωση είναι το 3ο απο τα 3 καλώδια που πάνε στην μπρίζα. Αν η μπρίζα έχει 2 πόλους μόνο τοτε δεν έχει γείωση.
Left hander:
--- Παράθεση από: panixgr στις 28/01/19, 22:56 ---αλλαξες δωμάτιο?μπρίζα? κάνε δοκιμές.
γείωση είναι το 3ο απο τα 3 καλώδια που πάνε στην μπρίζα. Αν η μπρίζα έχει 2 πόλους μόνο τοτε δεν έχει γείωση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν εχω αλλαξει δωματιο, ουτε πριζα. Η καρτα μπαινει με καλωδιο usb στο pc. Aν και νομιζω οτι εχουμε χαθει λιγο στην συνεννοηση ε? χαχαχα
panixgr:
--- Παράθεση από: Left hander στις 28/01/19, 22:58 ---
--- Παράθεση από: panixgr στις 28/01/19, 22:56 ---αλλαξες δωμάτιο?μπρίζα? κάνε δοκιμές.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν εχω αλλαξει δωματιο, ουτε πριζα. Η καρτα μπαινει με καλωδιο usb στο pc. Aν και νομιζω οτι εχουμε χαθει λιγο στην συνεννοηση ε? χαχαχα
--- Τέλος παράθεσης ---
κανένα χάσιμο. θα πρέπει να δοκιμάσεις όλους τους συνδιασμούς, δηλ
PCιά x Δωμάτια x (μπρίζα PCιού??) x ώρες
δηλαδη πρεπει να δοκιμάσεις και με άλλο PC και σε άλλο δωμάτιο, αλλά και σε διαφορετική ώρα μέσα στην ημερα.
αν βρείς κάτι αθόρυβο, τότε πλησίασες και στην λύση.
Harpwood:
Επιπρόσθετα, αναζήτησες λύσεις για το πρόβλημά σου και αλλού; Με ένα απλό googlάρισμα είδα πως αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα στην συγκεκριμένη κάρτα. Χωρίς να το ψάξω διεξοδικότερα (λόγω έλλειψης χρόνου μόνο μια ματιά έριξα), θα ήμουν στην θέση σου και ψυχολογικά προετοιμασμένος, για την περίπτωση να είναι "κουσούρι" του συγκεκριμένου μοντέλου και να μην διορθώνεται...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση