Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μαγνήτες και ηλεκτρικά
FLEOR pups
modfori:
από ΗΠΑ σε ΗΠΑ (από το Τεξας στο Μέιν) .
παρήγγειλα κάτι μαγνήτες απο ebay και έβαλα για παραλήπτη μία οικογενειακή φίλη που μένει στο Μέιν η οποία θα ερχόταν για γιορτές στην Ελλάδα και θα μου τους έφερνε.
το δέμα πήγε αλλά δεν το παρέλαβε η φίλη , το παρέλαβε κάποιος άλλος ή το καβάτζωσε ο ταχυδρόμος. πάντως ήτανε συστημένο . 2 μήνες μετά άκρη δεν έχει βρεθεί
saved:
Πικρα..ολα ειναι να τα φοβασε πλεον..
panixgr:
ήρθε το δέμα!!!
δεν το έχω στα χέρια μου το άφησα κάτω στην γραμματεία, για να μην σπασω την διαδικασία της εταιρίας, περιμένω τις κοπελιές να με πάρουν τηλ, οτι μου ήρθε θέμα, να το ξεχρεώσουν κανονικά κτλ κτλ.
εν τω μεταξύ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ! αν και σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε τέλη καλοκαιριού 2017 θα έπρεπε να έχει εκτελωνιστεί και να έχω επιβαρυνθεί. Φαίνεται οτι οι του aliexpress ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως να κάνουν σωστά την δουλιά!
Εντυπωσεις εντός εβδομάδος!
saved:
Εμενα η γεφυρα που πηρα απο του μπεη οκτομβρη και ηρθε πριν 2-3 εβδομαδες,ειχε αυτοκολητο οτι περασε απο το τελωνειο στο ελ.βενιζελος και ΔΕΝ χρεωσαν φπα κτλ
Το αυτοκολιτο ελεγε "ελευθερο τελωνειο" η κατι τετοιο
panixgr:
--- Παράθεση από: saved στις 13/02/18, 10:53 ---Εμενα η γεφυρα που πηρα απο του μπεη οκτομβρη και ηρθε πριν 2-3 εβδομαδες,ειχε αυτοκολητο οτι περασε απο το τελωνειο στο ελ.βενιζελος και ΔΕΝ χρεωσαν φπα κτλ
Το αυτοκολιτο ελεγε "ελευθερο τελωνειο" η κατι τετοιο
--- Τέλος παράθεσης ---
έχει μέσα :
- σετ 3 single coil alnico
- 1 single coil ceramic
- 1 floyd rose clone!
ΟΛΑ με 40 ευρώ!!! με 1η ματιά το τρεμολάκι φαίνεται συμπαθητικό, θα το βάλω στην Carvin.
για μαγνητες θα πεσει κριτική σύντομα....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση