Ειδικά θέματα > Χορδές, πένες, αξεσουάρ

Πως βγάζω καθαρό ήχο από την e στο 1ο τάστο;

(1/1)

zanxion72:
Για κάποιο λόγο η e χορδή, στο 1ο τάστο δεν βγάζει ήχο το ίδιο διαυγή απ' ότι οι υπόλοιπες. Αν απομακρύνω το δάχτυλο από το τάστο, μουγκρίζει, αν το πάω λίγο μπροστά απο το τάστο την κόβει.Πως μπορώ να βγάλω τον ποιο καθαρό δυνατό ήχο εκεί;(χθες έχασα την υπομονή μου με δαύτη τόσο που... χάλασε από τη φάπα το ταμπλετ!)

Uriah:
Ισως να θελει λιγο κατεβασμα το ταστο εκει ή να ειναι ξεκολλημενο. Αν τασταρεις στο 3ο ταστο και υστερα 12ο εχει αποσταση η χορδη απο το ταστο ή το ακουμπαει;

panixgr:

--- Παράθεση από: zanxion72 στις 29/08/18, 14:02 ---Για κάποιο λόγο η e χορδή, στο 1ο τάστο δεν βγάζει ήχο το ίδιο διαυγή απ' ότι οι υπόλοιπες. Αν απομακρύνω το δάχτυλο από το τάστο, μουγκρίζει, αν το πάω λίγο μπροστά απο το τάστο την κόβει.Πως μπορώ να βγάλω τον ποιο καθαρό δυνατό ήχο εκεί;(χθες έχασα την υπομονή μου με δαύτη τόσο που... χάλασε από τη φάπα το ταμπλετ!)

--- Τέλος παράθεσης ---
στείλε κάποιο κλιπ.

zanxion72:
Μόλις πάω σπίτι παιδιά! Θα βγάλω ένα κλιπάκι με τον ήχο που βγάζει.

zanxion72:
Τελικά ο γιος μου βρήκε το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι τα μαλθακά μου δάχτυλα. Μετά από κάμποση ώρα παίξιμο και τη κακή συνήθεια να κρατώ κάποιες χορδές πατημένες μέχρι να τις χτυπήσω ξανά, το "αυλάκι" της χορδής στο δάχτυλο γίνεται τόσο βαθύ που είναι σχεδόν αδύνατο να πατήσεις με αυτό σωστά κάποια χορδή. :(Απελπιστικό!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View