Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μουσικά όργανα και εξοπλισμός

Οι 10 καλύτερες Tele μέχρι 300 Ευρώ

<< < (5/8) > >>

Απόλλων:
Στο Γερμανικό ebay παίζουν πολύ καλές κιθάρες για ελάχιστα χρήματα. Συγκεκριμένα για τις Santander είχα δει κάποιες ωραίες thinline tele πρόσφατα. Κοιτάξτε και τις Infinity, τις CJM, ή αν θέλετε κάτι πιο ποιοτικό (και πιο ακριβό) τις Alden. Θυμάμαι επίσης κάποιες Keiper που είχα αγοράσει πριν από χρόνια και οι οποίες για τα λεφτά τους δεν ήταν καθόλου άσχημες, αλλά και την πρώτη μου tele (Αlba) από την οποία και κόλλησα το μικρόβιο...

guitalele:
Συγχαρητήρια Απόλλων! Μας βοήθησες όσο δεν φαντάζεσαι!

Kosthrash:
Απόλλων well done (για άλλη μια φορά ;) ) :up !!!

Θα με ενδιέφερε να δω γνώμη από κάποιον που έχει δοκιμάσει και αυτές τις Xaviere Tele (από GFS), καθώς φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση από πλευράς specs/price ratio:

http://www.guitarfetish.com/XV-835-Flamed-maple-top-Solid-Woods-Vintage-Sunburst-Maple-Fingerboard_p_1165.html

EDIT 1: Ακόμα να γίνει sticky???  :)

EDIT 2: Περιμένω εναγωνίως το αντίστοιχο για τις singlecut / LP style  ;D

adr1anos:
H σειρά συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία!.. Μπράβο και ευχαριστούμε!.  :up

alexchem79:
Ξαναζωντανεύω το θέμα για να ρωτήσω το εξής:

Ποιες κιθάρες από τα πρώτα entries (δηλαδή max 150-200€) προσφέρουν όσο το δυνατόν πιο original feel στο playability;
Αφορμή γι' αυτό είναι η SX. Όσες φορές έχω πει "σήμερα θα την αγοράσω" λόγω της εξευτελιστικής τιμής, πάντα με κρατάει ο επίπεδος λαιμός. Μπορεί να είναι άψογος και πολύ βολικός, αλλά ένας από τους λόγους που θα αγόραζα μια tele είναι και για να έχω και ένα διαφορετικό playability από τη Les Paul μου, έστω και για δοκιμή. Πέρα λοιπόν από τη διαφορά στον ήχο λόγω μαγνητών θα ήθελα να είχα και ένα διαφορετικό radius από το 12". Όταν σκέφτομαι telecaster, σκέφτομαι 9,5" radius.

Αν λοιπόν βγάλουμε -δυστυχώς- την SX και δεδομένου ότι η Affinity τιμάται πλέον στα 200€, η J&D είναι μονόδρομος;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση