Αγαπητέ Guitarero 240bpm, δεν είμαι κιθαρίστας, τραγουδιστής είμαι. Μάλλον έπρεπε να το γράψω στο κούτελό μου αυτό μιας και δεν το δηλώνω στο προφίλ μου. Επίσης δεν έχω δει να έχω ανεβάσει προσωπικά κάποιο βίντεο ή mp3 με μένα να παίζει κιθάρα. Την κιθάρα τη γρατζουνάω πολύ ερασιτεχνικά.
Τα σχόλιά σου είναι λίγο άτοπα μιας και τα γραπτά μου που παρέθεσες δείχνουν την ορθότητα των γραπτών μου.
Εγώ στα 15 μου δεν είχα ηλεκτρική κιθάρα, δεν είχα υπολογιστή, δεν είχα guitar ports, ενισχυτές κλπ. Οι καιροί αλλάζουν και οι σημερινοί πιτσιρικάδες έχουν πολύ περισσότερα μέσα για να μάθουν κιθάρα ή οποιοδήποτε άλλο όργανο.
Αν έπρεπε να μπαίνω στο προφίλ όποιου ανέβαζε κάτι εδώ, δε θα είχα άλλη δουλειά.
Εσύ παίζεις καλά την κιθάρα και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι δεν έχεις προσέξει αυτά που λέω όσο μικρός και αν είναι ο παίκτης.
Ξέρεις ότι τα είπα σωστά αλλά κάτι σε τρώει να μου την πεις. Δικαίωμά σου αλλά δεν παύει να είναι σωστό αυτό που έγραψα. Ασχολούμαι με μουσική πάρα πολλά χρόνια και στο θέμα χρόνος, ρυθμός κλπ τα έμαθα πρώτα πρώτα πριν από ο,τιδήποτε άλλο όπως φαντάζομαι και συ και πολλοί άλλοι.
Γεννημένε Κιθαρίστα ναι σε θυμάμαι που είχες έρθει με το μπαμπά σου.

Επειδή δε θέλω να τσακωθώ με κανέναν, αυτά που έγραψα είναι για το καλό σου και όχι για να σε μειώσω.
Θα σου πρότεινα να κάνεις μαθήματα με κάποιο δάσκαλο, καθώς θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να γίνεις πιο ολοκληρωμένος με τη σωστή μέθοδο εκμάθησης και μελέτης.