Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

Κιθαρα τυπου LP με 500€

<< < (3/4) > >>

savvito16:
Οντως πολλες επιλογες και τις περισσοτερες απ αυτες δεν τις ειχε παρει το ματι μου... Η ltd ειναι η ιδεα μου η εχουν λιγο dark ηχο; Την ειχα σταμπαρει αυτη τη μωβ παλαιοτερα. Επισης ειναι εχουν ιδια αισθηση με τις επιφον λπ;

GVen:

--- Παράθεση από: savvito16 στις 12/08/21, 14:05 ---Οντως πολλες επιλογες και τις περισσοτερες απ αυτες δεν τις ειχε παρει το ματι μου... Η ltd ειναι η ιδεα μου η εχουν λιγο dark ηχο; Την ειχα σταμπαρει αυτη τη μωβ παλαιοτερα. Επισης ειναι εχουν ιδια αισθηση με τις επιφον λπ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι έχει λιιιιγο dark ήχο...αλλα πρέπει να χεις καλό αυτί για να το καταλάβεις. Εγώ έβαλα ένα σετ Seymour Dankan JB-59 και τώρα έχω άλλο όργανο. Αξίζει την αλλαγή. Παρ όλα αυτά δεν είναι απαραίτητη η αλλαγή μαγνητων. Είναι πολύ καλοί. Από ποιοτητα δεν υστερεί σε τίποτα ακόμα κι από πιο ακριβές κιθάρες. Αν σ αρέσει ο χρωματισμός...ορμα της. Δες και τις άλλες μόνο να χεις μετρό σύγκρισης.

Kosthrash:

--- Παράθεση από: GVen στις 12/08/21, 14:15 ---
--- Παράθεση από: savvito16 στις 12/08/21, 14:05 ---Οντως πολλες επιλογες και τις περισσοτερες απ αυτες δεν τις ειχε παρει το ματι μου... Η ltd ειναι η ιδεα μου η εχουν λιγο dark ηχο; Την ειχα σταμπαρει αυτη τη μωβ παλαιοτερα. Επισης ειναι εχουν ιδια αισθηση με τις επιφον λπ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι έχει λιιιιγο dark ήχο...αλλα πρέπει να χεις καλό αυτί για να το καταλάβεις. Εγώ έβαλα ένα σετ Seymour Dankan JB-59 και τώρα έχω άλλο όργανο. Αξίζει την αλλαγή. Παρ όλα αυτά δεν είναι απαραίτητη η αλλαγή μαγνητων. Είναι πολύ καλοί. Από ποιοτητα δεν υστερεί σε τίποτα ακόμα κι από πιο ακριβές κιθάρες. Αν σ αρέσει ο χρωματισμός...ορμα της. Δες και τις άλλες μόνο να χεις μετρό σύγκρισης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Με λιγα παραπανω την βρισκεις καινουρια...
https://www.skroutz.gr/s/18928555/ESP-LTD-EC-256FM-STPSB.html

GVen:

--- Παράθεση από: Kosthrash στις 13/08/21, 13:28 ---
--- Παράθεση από: GVen στις 12/08/21, 14:15 ---

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Με λιγα παραπανω την βρισκεις καινουρια...
https://www.skroutz.gr/s/18928555/ESP-LTD-EC-256FM-STPSB.html

--- Τέλος παράθεσης ---

Ίσως του την πάρει με 300-330...παραπανω Δε θα έδινα Ούτε εγω...όντως τα 380 είναι πολλά...ειπαμε...μονο με παζάρι σε μεταχειρισμένα...αλλιως καινούργια.

Κι εγώ την Vintage που πήρα την έριξα ένα 50αρι πριν την πάρω...αλλιως δε συμφέρει να δίνεις ότι ζητάει ο καθένας.

GVen:
Τελικά, έβγαλες άκρη? Διάλεξες τπτ?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View