Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - TheVrachnoprofiter

Σελίδες: [1]
1
Νταξ, να μην υπάρχει θέμα για την περιοδεία να το καταπιώ, αλλά αυτό παραπάει... Τέσπα.

Απ' ό,τι φαίνεται λοιπόν, ο κύριος Waters θα περάσει τελικά από τα μέρη μας, όχι μόνο για να παρουσιάσει το αριστούργημα-υπερθέαμα-θα λερώσω το βρακάκι μου Τhe Wall, αλλά και για να το μαγνητοσκοπήσει! Πιθανότατα στις 6 και 7 Ιουλίου (ή κάπου εκεί, αφού μετακινήθηκαν λίγες μέρες πριν οι συναυλίες στο Μιλάνο) θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στη χώρα μας, άγνωστο ακόμα σε ποιο χώρο και σε ποια τιμή.

http://www.rocking.gr/news/O_Roger_Waters_kai_to_The_Wall_stin_Ellada_stis_arxes_Iouliou/9561/

Προσωπικά πετάω απ' τη χαρά μου με τη σκέψη ότι θα ξαναδώ αυτό το έπος. Η μία φορά στο Arnhem απλά με άφησε να θέλω κι άλλο...

2
Δατς ράιτ, λέιντιζ και τζέντλεμε. 26 και 27 Μαΐου, σε Θεσσαλονίκη (Εightball) και Αθήνα (An), θα μας γυρίσουν τα μυαλά με τον τρισμέγιστο πρώην Megadeth και Cacophony υπερκιθαρίστα... 25 γιούργια είσοδος. Ποιος ΔΕΝ θα είναι εκεί; ;)

http://rocking.gr/news/O_Marty_Friedman_to_Maio_stin_Ellada/8742/

3
Λέιντιζ εντ τζέντλεμε, we have a leak! ;D

Δεν το έχω ακούσει αρκετά για εμπεριστατωμένη κριτική... Εξάλλου χωρίς στίχους ουσιαστικά ακούς μισό δίσκο, οπότε αναλυτικά θα τα πω όταν τον αγοράσω. Γενικά πάντως τα παλικάρια έχουν ξεφύγει τελείως... αυτό που έγινε ξεκάθαρο από το EP ακόμα, είναι η εντελώς 70's αισθητική που έχουν επιλέξει να δώσουν στη νέα δουλειά. Ο ήχος είναι πιο vintage κι απ' τον παππού μου ενώ οι ερμηνείες φέρνουν μία σε Robert Plant και μία σε John Lee Hooker, με ό,τι υπάρχει ανάμεσα, με το συναίσθημα να ξεχειλίζει-όποιος δεν ανατριχιάσει με το Sisters μπορεί να πεθάνει και δε θα λείψει σε κανέναν :P . Κομμάτια όπως το Tell me you don't know και Sleeping under the stars δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι ανήκουν σε δίσκο των Pain of Salvation, φυσικά για ακόμη μια φορά ο καινούριος δίσκος δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν προηγούμενο, αφού κινείται σε τελείως διαφορετικά επίπεδα. Όσοι θέλουν δεύτερο Perfect Element να φύγουν, να παν αλλού! :P

Σχολιάστε όσοι τον ακούσατε, θα επανέλθω μετά από μερικές χιλιάδες ακροάσεις ακόμα...

4
Ψαρώσατε, ε; ;D

Δύο αξύριστοι μαλλιάδες. Δύο καφέδες. Μία (μάλλον ξεκούρδιστη) κιθάρα, μία πεταλιέρα και ένα PC. Οι m@ster k@frer και Vrachnoprofiter, σε μία συνάντηση κορυφής (σκατά), ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους (πολλά σκατά) και σας χαρίζουν απλόχερα μία πανδημία... ε, συγγνώμη, πανδαισία ήθελα να πω, ηχοχρωμάτων. Μας πήρε κανα 2ωρο να βρούμε backing track και να ρυθμίσουμε τον Κουβά (Cubase) και το Amplitube 2 και κανά 10λεπτο να ηχογραφήσουμε... :P

http://www.box.net/shared/zcj1pyfl13

Παίζουμε σε μία ESP M-III Deluxe, καρφί σε Boss GT-8 και από εκεί σε κάρτα ήχου Sound Blaster X-Fi Elite Pro και Cubase SX με Amplitube 2 VST (ουφ!). Το backing track είναι ένα chicago blues αλά Blues Brothers σε C.

Εγώ παίζω από την αρχή μέχρι το 1:58 περίπου και ο m@ster στο υπόλοιπο.

Φτυάρια ανά χείρας. Έτοιμοι. Θάψτε!

5
Σύμφωνα με το Rocking.gr (και άτομα από το Remedy Lane forum που παρευρέθησαν) οι Daniel Gildenlow και Johan Hallgren ανακοίνωσαν στο ακουστικό live τους στο Underworld στις 21 Ιανουαρίου ότι θα επιστρέψουν στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου για δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (άγνωστη η σειρά των εμφανίσεων)! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως βγάζω ήδη λεφτά στην άκρη... 8)

Σελίδες: [1]