Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - drumgirl

Σελίδες: [1]
1
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτή την μπάντα??Προσωπικά είναι μια μπάντα που ανέπτυξε έναν απίστευτα δημιουργικό μουσικό συνδυασμό γεμάτο αντιφάσεις!Κάτι το οποίο βέβαια είναι αρκετά απτό αφού οι αντιφάσεις είναι μέσα στη ζωή και στα ανθρώπινα συναισθήματα...Τα ντραμς(ένα αρκετά 'δυνατό' ακουστικά όργανο) με το τσέλο(ένα αποκλειστικά μελωδικό κλασσικό όργανο) είναι μια εκρηκτική και προτοποριακή μίξη!Για όσους λοιπόν δεν έχουν ακούσει, τους το συστήνω ανεπιφύλακτα!

2
Υπάρχουν πλέον καλοί κιθαρίστες στην Ελλάδα που να πουλάνε και να είναι αναγνωρισμένοι από το ελληνικό κοινό??
Δεν το νομίζω...Εγώ πιστεύω ότι ακόμα κ αν υπάρχουν θα είναι αφανείς 'ήρωες' και θα κρύβονται πίσω από τα μούτρα ατάλαντων ''καλλιτεχνών'' που πουλάνε με την σέσουλαααα!!
Πιστεύετε πως ισχύει κάτι τέτοια στην Ελλάδα??
Έχετε κάποιον αγαπημένο Έλληνα κιθαρίστα???

3
  Πως έκατσε κ αρχίσατε να ακούτε την μουσική που πλέον ακούτε τρελά???Σε εμένα προσωπικά ένα βινύλιο ήταν αρκετό για να γίνει το .........κακό!!
  Επιπλέον(!) τί σας έκανε να αρχίσετε να παίζετε το μουσικό όργανο που παίζετε τώρα??

4
Κατά καιρούς έχουν βγει τραγούδια στα οποία η γυναικεία ερμηνεία μας έχει συγκινήσει,μας έχει πωρώσει κτλ(έχει να κάνει κ με το είδος της μουσικής πάντα)!
Ποια λοιπόν είναι η αγαπημένη σας γυναικεία ερμηνεία που σας έχει συγκλονίσει περισσότερο???Που σας έχει κάνει να χτυπιέστε τρελά ή να σκέφτεστε ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο κ να μελαγχολείτε??


Υ.Γ.Αναφορά σε οποιοδήποτε είδος μουσικής δεκτή!!

5
'Εχω ακούσει τόσες και τόσες γνώμες για αυτό το θέμα!Άλλοι λένε ότι είναι καλύτερα να το παλεύεις μόνος σου με βιβλία μουσικής γιατί δεν σου περιορίζει το παίξιμο κανένας δάσκαλος...Άλλοι λένε οτι στο ωδείο η καθοδήγηση του δασκάλου είναι πιο εγγυημένη και σωστή...Εγώ προσωπικά είμαι του δεύτερου!Εσείς παιδιά τι έχετε να πείτε περί του θέματος από προσωπική εμπειρία???

Σελίδες: [1]