Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

ρυθμισμα κιθαρας

(1/8) > >>

giannis_maios84:
γεια σας,προσφατα αγορασα μια κιθαρα...ακουστικη και μου ειπανε πως πρεπει να την παω για ενα service γιατι ειναι απο το εργοστασιο και χρειαζεται ρυθμισμα ...μπορειτε να μου πειτε με σιγουρια αν στεκει αυτο που μου ειπανε?(350 ευρο κοστισε.)

Witchking:
Παίξε πρώτα κανένα μήνα και μετά.
Μπορεί να μην χρειαστεί ή να χρειαστεί άλλες ρυθμίσεις από αυτές που πιθανόν να θέλει τώρα.

frixos40:
Πριν 3 μήνες αγόρασα κι εγώ μια ηλεκτρακουστική Fender DG14 SCE από το Στόλλα,αλλά ο υπάλληλος δε μου είπε τίποτα σχετικά,ότι δηλαδή πιθανόν να χρειαστεί ρύθμιση.Επειδή δεν έχω την εμπειρία να το διακρίνω αν χρειάζεται ρύθμιση,αν μπορεί κάποιος ας μας διαφωτήσει.

Βραζίλης:
giannis_maios84, να την πας... αν ειναι χωρις χρεωση! Γιατι μπορει να το'παν σαν κολπο για να σου κλεψουν κι αλλα λεφτα.

Παναγιώτης:
Γεια σας παιδιά. Μετά από κάτι χρόνια απουσίας επιτέλους μπόρεσα να μπω ξανά στο forum (ελπίζω να συνεχίσω). Οσο για το θέμα που συζητάτε εμένα μου είπαν όταν πήρα την κιθάρα μου από τον Στόλλα (Θεσσαλονίκη) ότι θέλει κάτι σαν "στρώσιμο" για κανένα μήνα και μετά ρύθμιση. Οντως είδα πολύ μεγάλη διαφορά στον ήχο, μετά τη ρύθμιση, παρά το ότι τότε ήμουν τελείως άσχετος ακόμα (τώρα είμαι λιγότερο άσχετος). Το μόνο που πλήρωσα τότε απ' ότι θυμάμαι ήταν οι χορδές. Αυτά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση