Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...
ρυθμισμα κιθαρας
Snake_:
thanks a lot mate!
τα γνωριζω αυτα τα site και πιθανον να παραγγειλω απο το stewmac γιατι θελω να παρω κ καποια πραγματουδια για την ηλεκτρικη μου, τα οποια θα συζητησουμε σε αλλο μνμ!
ευχαριστω πολυ!
hot_sauce (φλουτσ):
να σαι καλά
Απόλλων:
--- Παράθεση από: Snake_ στις 18/11/12, 19:39 ---Το δικο της δε θελω να το λιμαρω, (αν κ εχω ξανακανει κατι τετοιο για την παλια, με γυαλοχαρτο, το οποιο ειχα πανω στο τραπεζι κ κρατωντας το saddle εκανα κυκλικες κινησεις,κ πολυ ευκολα χαμηλωσε το υψος του), για το λογο οτι αν στραβωσει κατι δεν εχω αλλο καλο, γι αυτο θελω να παρω καινουριο και να τριψω εκεινο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ένα saddle είναι πολύ φτηνό και εύκολο να βρεθεί, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα πρόβλημα να πειράξω αυτό που ήδη έχει η κιθάρα. Ειδικά αν πιστεύεις ότι έτσι θα βελτιωθεί το playability, θα σού έλεγα να το προσπαθήσεις, εφόσον έχεις ξανακάνει κάτι τέτοιο και έχεις κάποια πείρα. Αν πάλι θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις καινούργιο, κοίταξε και στο ebay. Μπορείς να βρεις από πωλητές στο Hong Kong κοκκάλινο saddle και nut για λίγα Ευρώ. Aξίζει οπωσδήποτε τον κόπο. Εγώ πάντα από Hong Kong αγοράζω nuts...
Snake_:
Το δικο της ειναι Tusq, γι αυτο δε θελω να το πειραξω,
προτιμω να παρω ενα ιδιο πρωτα για καβατζα κ μετα να κανω οτι κανω.
εδω βλεπω εχει ακριβως το ιδιο http://www.graphtech.com/product-194-2/
(δεν ξερω ισως να μαι κ υπερβολικος)
βεβαια και αυτο που μου προτεινεις εσυ δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!
thanks!
Snake_:
Hi again!
Επανερχομαι με μια φωτο του saddle οπως ειναι τωρα,
αν μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη.
Μηπως παρα ειναι χαμηλο?
Η μι μπασα φαινεται να τσακιζει αρκετα?
Τριξιματα κ τετοια δεν εχω.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση