Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Αγορά παραδοσιακών οργάνων από Τουρκία κλπ.

<< < (2/3) > >>

Ο Νέος Κιθαρωδός:
Δεν πιστεύω να καταφέρεις να βρεις μπαγλαμά (τουλάχιστο αυτό που λέμε εμείς οι Έλληνες μπαγλαμά) στην Τουρκία. Αυτό που αυτοί λένε μπαγλαμά είναι εντελώς διαφορετικό... Είχα πάει και εγώ και είχα ψάξει, δεν βρήκα τίποτε...

Βέβαια υπάρχουν ωραιότατα και φθηνότατα κρουστά, ζουρνάδες, ταμπουράδες, ούτια και κανονάκια! Είναι τόσο φθηνά, που θα "βγάλεις" ωραιότατα τα έξοδα ενός πολύ ωραίου ταξιδιού στην Τουρκία, και θα την περάσεις σαν πασάς από φαΐ, διασκέδαση, κλπ... Την άνοιξη η Κωνσταντινούπολη και ο Βόσπορος είναι μαγεία...

ερεβος:
Μην πας τοσο μακρια...Ελα Θεσσαλονικη, στο Καλοχωρι εχει ενα εργαστηριο που εχει μπαγλαμαδες απο 30 ευρω.

Cuenca_60R:
Έλα ρε Βασίλη τι κάνεις...θα συμφωνήσω με έναν προλαλήσαντα...ότι πρέπει να πας εκεί...Από κει και πέρα έχω ακούσει για έναν καταπληκτικό κατασκευαστή στην Πόλη, για τον οποίο αν θέλεις μπορώ να μαζέψω πληροφορίες και να σου πω...κάνει τα πάντα από ότι μου είπαν όσον αφορά τα ελληνικά όργανα.

Βραζίλης:
Δώστε ότι πληροφορίες μπορείτε! Έχω βαρεθεί να ψάχνω για μπαγλαμαδάκια και να μου ζητάνε 80+ ευρώ και να είναι για το τζάκι!
Το πιθανότερο είναι να πάω Θεσ/νίκη πάντως...

makjunior:
Σε ό,τι αφορά αγορά απο Τουρκία, πρίν λίγες μέρες γύρισα απο Κων/πολη όπου και αγόρασα ούτι. Στο μαγαζί αυτό με έστειλε ένας γνωστός. Πρόκειτε για εργαστήριο που φτιάχνει όργανα (ούτι, ταμπουρά, σάζι...) μόνο έγχορδα...    Μπαγλαμάδες δεν είδα πουθενα...    Αν τύχει και πάει κανείς... Πολλά μαγαζιά με μουσικά μόνο είδη βρίσκονται στον πεζόδρομο της πλατείας Ταξίμ περίπου 2 χιλιόμετρα προς τα κάτω...   Το ούτι που πήρα έχει χειροποίητο σκάφος. Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο το όργανο και απο την τιμή.. (δέχονται ακραία παζάρια...)  Απο ό,τι μου είπε στέλνει ο ίδιος όργανα στη Θεσ/νίκη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View