Ειδικά θέματα > Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές

Καταστήματα για Guitar Parts

<< < (4/4)

saved:
Αυτις κανει custom decal.ψησου

panixgr:

--- Παράθεση από: saved στις 08/12/17, 22:23 ---Αυτις κανει custom decal.ψησου

--- Τέλος παράθεσης ---

εγω κάνω πιο κάστομ  :D
πλακα πλάκα το έχω τελειοποιήσει, decal με μηδενικό κόστος.

AnimaPura:
Καλησπέρα,

Πριν λίγους μήνες πήρα κάποια μέρη (ένα σετ Spertzel Trim-Lok και έναν AllParts 3-way toggle) από το KG-Guitars, είναι στην Θεσσαλονίκη: https://kg-guitars.gr/

Γενικά είχε ίδιες τιμές με Ευρώπη, οπότε τους προτίμησα για να υποστηρίξουμε τα εγχώρια και ήρθαν γρήγορα και απροβλημάτιστα, φυσικά και με λιγότερα μεταφορικά σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά μαγαζιά. Το κατάστημα το βρήκα απλά στο Google, έψαχνα τα δύο parts που αναφέρω παραπάνω, αλλά δεν ήθελα να δώσω τα €20 για τα μεταφορικά του Thomann, ούτε ήθελα να περιμένω το Banzai που καθυστερεί γενικά να παραδώσει.

Είχα βρει και ένα ακόμα κατάστημα στην Αθήνα όταν έψαχνα αυτά τα parts, το Soto Onstage: https://sonstage.gr/. Έχει και αυτό ποικιλία προϊόντων, αλλά στην προκειμένη δεν είχε τα κουρδιστήρια που ήθελα.

EDIT: Είπα να τα αναφέρω εδώ γιατί τα άλλα γνωστά Ελληνικά μαγαζιά έχουν ίσως ποικιλία οργάνων, αλλά σίγουρα όχι εξαρτημάτων/ανταλλακτικών. Τα δύο μαγαζιά που αναφέρω είναι τα μοναδικά που βρήκα εγώ τουλάχιστον, τα οποία έχουν εξαρτήματα γνωστών κατασκευαστών που αξίζουν για αναβαθμίσεις, τουλάχιστον σε ηλ. κιθάρα και μπάσο.

panixgr:
Ο σωτηρης sonstage αψογος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View