Ειδικά θέματα > Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
Kurt Cobain mustang refreting
blks9791:
Καλησπερα σε όλους και καλό καλοκαίρι! Θα μπορουσατε να μου προτείνεται κάποιον επαγγελματία ώστε να κάνει refreting στην κιθάρα του τίτλου; Επειδή δεν τη βρίσκεις ευκολα στην αγορά θα ήθελα κάποιον να γίνει σωστή δουλειά. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αργότερα. Το μειλ μου είναι blks9791@yahoo.gr για όποιον θέλει να μου στείλει κάτι προσωπικο μιας και δεν είναι σωστό να διαφημίζουμε εδώ.
Καλές βουτιές σε όλους!
panixgr:
--- Παράθεση από: blks9791 στις 04/08/20, 12:54 ---Καλησπερα σε όλους και καλό καλοκαίρι! Θα μπορουσατε να μου προτείνεται κάποιον επαγγελματία ώστε να κάνει refreting στην κιθάρα του τίτλου; Επειδή δεν τη βρίσκεις ευκολα στην αγορά θα ήθελα κάποιον να γίνει σωστή δουλειά. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αργότερα. Το μειλ μου είναι blks9791@yahoo.gr για όποιον θέλει να μου στείλει κάτι προσωπικο μιας και δεν είναι σωστό να διαφημίζουμε εδώ.
Καλές βουτιές σε όλους!
--- Τέλος παράθεσης ---
πόσα χιλιόμετρα γραφει το εργαλείο?? εννοώ δείξε καμια φώτο, ίσως με απλο levelling γλυτώσεις τα παρε δώσε με μαστόρια. Levelling μπορεις να κάνεις και μόνος σου. Αν θες μάστορα για refret, μιμης Χολαργός, δίπλα απο blue peach. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και για πολυ δυσκολότερα πράγματα.
blks9791:
Θα ανεβάσω μέσα στη μέρα να δείτε οι πιο έμπειροι τι θα χρειαστεί. Ευχαριστώ panix, ανεβάζω σύντομα...
GVen:
--- Παράθεση από: panixgr στις 04/08/20, 17:45 ---
--- Παράθεση από: blks9791 στις 04/08/20, 12:54 ---Καλησπερα σε όλους και καλό καλοκαίρι! Θα μπορουσατε να μου προτείνεται κάποιον επαγγελματία ώστε να κάνει refreting στην κιθάρα του τίτλου; Επειδή δεν τη βρίσκεις ευκολα στην αγορά θα ήθελα κάποιον να γίνει σωστή δουλειά. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αργότερα. Το μειλ μου είναι blks9791@yahoo.gr για όποιον θέλει να μου στείλει κάτι προσωπικο μιας και δεν είναι σωστό να διαφημίζουμε εδώ.
Καλές βουτιές σε όλους!
--- Τέλος παράθεσης ---
πόσα χιλιόμετρα γραφει το εργαλείο?? εννοώ δείξε καμια φώτο, ίσως με απλο levelling γλυτώσεις τα παρε δώσε με μαστόρια. Levelling μπορεις να κάνεις και μόνος σου. Αν θες μάστορα για refret, μιμης Χολαργός, δίπλα απο blue peach. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και για πολυ δυσκολότερα πράγματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγκρίνω κι επαυξάνω...εγγυηση
blks9791:
Από εμένα δεν έχει γράψει κανένα χιλιόμετρο, την έχω για βιτρίνα
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση