Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές

Bad Moon Rising - Creedence Clearwater Revival - acoustic cover

(1/2) > >>

modfori:
https://app.box.com/s/f4igbuc6a8cf0r5e1e8j7gnwtvrglsjd
σχόλια επιθυμητά  :)

GVen:
Ωραία το παιξες....αλλά η φωνή, αν και καλή, κάλυπτε την κιθάρα. Θα θελα πιο χαμηλά το φωνητικό για ν ακούω πιο καλά την κιθάρα. Κατά τ αλλά μπράβο σου.

modfori:

--- Παράθεση από: GVen στις 20/03/21, 21:52 ---Ωραία το παιξες....αλλά η φωνή, αν και καλή, κάλυπτε την κιθάρα. Θα θελα πιο χαμηλά το φωνητικό για ν ακούω πιο καλά την κιθάρα. Κατά τ αλλά μπράβο σου.

--- Τέλος παράθεσης ---

σ'ευχαριστώ για την ακρόαση και για το σχόλιο.
Ηχογραφώ με ένα μικρόφωνο ταυτόχρονα φωνή και κιθάρα αλλά στο συγκεκριμένο φαίνεται τραγουδάω πιο δυνατά (λόγω ότι είναι ψηλά σε φωνητικά το κομμάτι)  και καλύπτεται κάπως η κιθάρα . Μάλλον θα επρεπε να έχω τοποθετήσει λίγο πιο χαμηλά σε ύψος το μικρόφωνο ώστε να "πιάνει" περισσότερο κιθάρα.
 :up

tezcatlipoca4:
Πολύ ωραίο το feeling με το acoustic cover. Όντως το να γράψεις με ένα μικρόφωνο ταυτόχρονα κιθάρα και φωνή δυσκολεύει αρκετά στο να φτιάξεις τις "ισορροπίες" μετά!

modfori:

--- Παράθεση από: tezcatlipoca4 στις 21/03/21, 16:20 ---Πολύ ωραίο το feeling με το acoustic cover. Όντως το να γράψεις με ένα μικρόφωνο ταυτόχρονα κιθάρα και φωνή δυσκολεύει αρκετά στο να φτιάξεις τις "ισορροπίες" μετά!

--- Τέλος παράθεσης ---

σ'ευχαριστώ πολύ,
Να σου πω την αλήθεια δεν το πολυψάχνω στην ηχογράφηση , να φανταστείς για μικρόφωνο χρησιμοποιώ ένα φτηνό που προορίζεται για ηχογράφηση οργάνων και όχι φωνής .Για επεξεργασία χρησιμοποιώ τα στοιχειώδη στο audacity . Το κέφι μου κάνω όσο πιο εύκολα μπορώ  ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View