Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Washburn
kopaniamento:
Τελευταία εχω αρχίσει να ψάχνω την δουλειά για μια ηλεκτρική Washburn, είδικά η idol μου αρέσει πολύ σαν σχήμα και απο ότι λέει στο site (μαγνήτες που δουλεύουν σαν διπλοί ή σαν μονοί, εύκολος λαιμός κτλ) πρέπει να λέει. Βασικά εμένα μου αρέσει πολύ ο ήχος της stratocaster αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτόν τον κόσμο. Ξέρει κανείς για Washburn και κυρίως αν αξίζουνε για τα λεφτά τους? Γιατί έχω την εντύπωση οτι βγαίνουνε φθηνές.. Το οτι πρέπει να την δω και απο κοντά.. εννοείται.. απλά θέλω και άλλες γνώμες
Απόλλων:
Δεν νομίζω ότι η τιμή της Washburn πρέπει να σε αποτρέψει. Γενικά είναι καλές κιθάρες για τα λεφτά τους. Είχα την ευκαιρία να παίξω μια WG500, η οποία ήταν εντυπωσιακή. Προσεγμένη κατασκευή, εύκολος και γρήγορος λαιμός, Floyd Rose. Ειδικά αν σκεφτείς ότι εδώ κοστίζει μόνο 300 λίρες, πολύ λιγότερο από π.χ μια Ibanez, νομίζω ότι είναι καλή επιλογή.
Βραζίλης:
Πριν πολλα χρονια, οταν εψαχνα για κιθαρα, ηθελα κατι φτηνο... Σε καποια φαση ειδα και τις φτηνες της Washburn.
Ηταν καλες... για το τζακι!! :P Φανταζομαι οι νεοτερες και ακριβοτερες εχουν τη δυνατοτητα να χρησιμοποιηθουν ως μουσικα οργανα...
kopaniamento:
Thanx για τις συμβουλές :)
Βασίλη, νομιζω οτι τα φθηνότερα μοντέλα οποιασδήποτε εταιρίας είναι κατα κανόνα εκτός απο πολύ χάλια , πολυ κατώτερα απο τα αμέσως λίίίίγο ακριβότερα. Με καμια 100-αρα βρίσκω καμια καλή washburn? ξέρει κάποιος ?
The JeSTeR:
Εγώ έχω 2 washburn, εκ των οποίων η μία ηλεκτρική, και η άλλη ακουστική. Η ηλεκτρική είναι πανομοιότυπη με Ibanez, 24 τάστα, 2 hambucers και ένα μονό, double edge floyd rose και με έχει αφήσει αρκετά ευχαριστημένο. Για τα λεφτά της δεν θα ζητούσα τίποτα παραπάνω. Από πλευράς ακουστικών, έχω παίξει με φτηνά μοντέλα της εταιρίας, καυσόξυλα, όπως έχει αναφερθεί. Οι λιγο ακριβότερες είναι όμως αρκετά καλές. Πέτυχα ένα signature model, με τιμή που τσιμπούσε λίγο, αλλά πίστεψέ με, δεν με απογοήτευσε ακόμα. Φυσικά κάθε σύγκριση με gibson, Fender κλπ είναι αχρείαστη και επώδυνη, άρα μην αγωνίζεσαι. Αν θέλεις τον ήχο της strat, μόνο μια strat θα σου τον δώσει ακριβώς όπως τον ξέρεις.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση