Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Washburn

<< < (3/3)

Thanocaster:
Vassilis> Koita... To na min sou arese ena montello "apo tin anatoli" einai apolyta katanoito. Vevea apo ta logia sou katalavainw oti mallon ennoeis tin Koreatissa (twn 100 xiliarikwn) gia dyo logous:
1) Einai i pio kakoftiagmeni strat,
2) I Giaponeza (twn 180 xiliarikwn) einai ena eksairetiko montello pou dystyxws edw kai 5 xronia exei stamatisei i paragwgi tis.
Fysika, mporei kai na kanw lathos, alla i Giapwneza strat exei tin tasi na aresei diavolika poly se pollous (an me ennoeis ti ennow).

Lord> Alitheia, piges apo tin Korin8o sti Nea Smyrno gia na psakseis gia kithara (kala ws edw, alla...) sto NAKA? Den einai poly asximo na kaneis tosa xiliometra gia na se klepsoune? ;)

Απόλλων:
Ο Thanocaster έχει δίκιο.  Η Γιαπωνέζικη Strat όντως είναι ένα πολύ καλό μοντέλο.  Πολλοί την θεωρούν τη δεύτερη καλύτερη Strat μετά την αμερικάνικη.  Αμέσως μετά τη διακοπή της παραγωγής της κινδύνευσε να γίνει κάτι σαν συλλεκτικό κομμάτι και τώρα οι τιμές κυμαίνονται σε σχετικά υψηλότερα επίπεδα, ειδικά όταν μιλάμε για παλιότερα μοντέλα.  Μάλλον ο Βασίλης αναφέρεται σε κορεάτικη.

Lord-George:
Φίλε Thanocaster,

Αμα σου πω που πήγα προχτες ;D πήγα bon studio(δοκίμασα Les Paul Studio με λαμπάτη κεφαλή marshall), general music (μια τρομερή Ιαπωνέζικη jackson με αερογραφία σε έναν Peavey), zozef (PRS guitars οι οποίες κατα τη γνώμη μου και κατά πολλών άλλων γνώμη είναι οι καλύτερες ηλεκτρικές αυτή τη στιγμή αν όχι σε παραγωγή αλλά σε ποιότητα και ήχο ναι). Στο ΝΑΚΑ πήγα επειδή έμενε ένας φίλος μου εκεί κοντά και μου έμενε λίγος χρόνος. Δε δοκίμασα τίποτα απλώς έριξα το μάτι μου σε κάποιες Washburn και αναρωτήθηκα: "Φέρνει Εpiphone, Ιbanez, Jackson και Squier o ΝΑΚΑΣ?"

Φίλε Απόλλωνα,

Δε ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε ότι κάπου είχα ξαναδεί τις κιθάρες του ΝΑΚΑ κάτι μου θύμιζαν. Είναι γνωστό ότι η εταιρία Washburn κάνει αντιγραφές, τώρα δε ξέρω τους ήχους των κιθαρών τις, και δε πρόκειτε να μπω στο κόπο να τις ακούσω. Αφού η Squier βγάζει σίγουρο πράγμα by Fender παρακαλώ, γιατί να πας να δώσεις τα ίδια λευτά για Washburn ενώ παίρνεις προϊόν με τα σύγχρονα standard της Fender, η οποία Fender συνεργάζεται και συμμετέχει στη παραγωγή και σχεδίαση των κιθαρών Squier? Όπως κατάλαβες από παραπάνω προχτές όλο το πρωι δοκίμαζα κιθάρες στην Αθήνα.

Dr^Fritz:
ρε παιδια το λεει και το ονομα της Wash   Burn
Tis pleneis kai meta tis kes :P

rockntroll:
Γιατι ειστε τοσο εχθρικοι με τα αλλα ονοματα κιθαρων εκτος απο την Fender & Gibson &prs??? Aν δεν δοκιμασετε μην κρινετε...
;)

Η καθε κιθαρα θα εχει την χαρη της...(μαλλον)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση