Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Στοιχεια για κιθαρα Tanglewood

(1/4) > >>

Politis:
Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο site. Έχω μια καινούργια ηλεκτρακουστική Tanglewood και θα ήθελα την γνώμη κάποιου που ξέρει ή έχει τέτοια κιθάρα.Επίσης με ενδιαφέρει να μάθω αν η Tanglewood διαθέτει κάποιο site.

Ερασιτέχνης:
Λοιπον φίλε ακου συμπτωση.Εγω αυτο το καιρο ψαχνω για να αγορασω ηλεκτρακουστικη και σε ενα καταστημα μου εδειξε τις tanglewood.Εγω πριν δεν τις ηξερα.Απο οσο επεξα μου φάνηκε αρκετα καλη για τα λεφτα της.Site ειναι το www.tanglewoodguitars.com.Για πες μου και εσυ την γνωμη σου εισαι ικανοποιημενος.Την εχεις καιρο;

Politis:
Σ'ευχαριστώ φίλε "ερασιτέχνη"  για την γρήγορη απάντηση και την πληροφορία. Εγώ την κιθάρα την έχω από φέτος το καλοκαίρι και την πήρα από το κατάστημα GEM(Τσιτιρίδης) στην Ακαδημίας.(Είναι από τα καλά καταστήματα με πικοιλία και έχει και λογικές τιμες-Δεν θα ψώνιζα από τον Νάκα με τίποτα!). Εκεί δοκίμασα κάποιες ηλεκτρακουστικές, Takamine και κάποια άλλη που δεν θυμάμαι, αλλά πιο πολύ μου άρεσε ο ήχος της Tanglewood. Και βασικά σύγκρινα τον ενισχυμένο ήχο αλλά και τον φυσικό ήχο της κιθάρας και κατέληξα σε αυτή την απόφαση.Διότι εγώ νομίζω η κιθάρα θα πρέπει να έχει καλό φυσικό ήχο, όπως κι ένα μπουζούκι, επέιδή θα υπάρχουν πολλές στιγμές που θα θέλεις να παίζεις χωρις ενίσχυση, όπως στο σπίτι ή σε μια παραλία. Εγώ βασικά την κιθάρα την πήρα ηλεκτρακουστική, διότι παίζω με άλλα τρία άτομα ημιεπαγγελματικά σε ένα ταβερνάκι, και ήθελα να μην χρησιμοποιώ ψείρα ή εξωτερικό μικρόφωνο για την κιθάρα διότι πάντα σφυρίζουν.Και αυτό το πετυχαίνεις μόνο με μια ηλεκτρακουστική! :)

Ερασιτέχνης:
Ακριβως σε αυτο το καταστημα την ειδα και εγω.Μου ειπε μαλιστα οτι ειναι και ο αντιπροσωπος.Ο λογος που μου αρεσε ειναι ακριβως αυτο που ειπες για τον φυσικο ηχο.Γιατι και εγω πολλες φορες θελλω να παιζω χωρις ενυσχηση μια και είμαι φυση ακουστικος κιθαριστας αλλα οταν θελω να παιξω σε studio με αλλα οργανα  οντως τα μικρόφωνα ειναι σπαστικα.

ron-t:
     Απο τιμες τι λεει η taglewood?M'ενδιαφερει γιατι ψαχνω και εγω για ηλεκτρακουστικη...Αν δεν σας κανει κοπο γραψτε τις...  

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση