Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Στοιχεια για κιθαρα Tanglewood

<< < (4/4)

vangelis:
file parh,

ton martio htan mia lira = 1,44 €, gia na breis thn timh ths kitharas se € den menei tipota allo apo to na diaireseis thn timh (se lires) dia tou 1,44, kia to brhkes...

V.

Witchking:
Πάντως παιδιά επειδή σκέφτομαι μεσοπρόθεσμα να προχωρήσω σε αγορά μιας ηλ/κης ας κάνουμε λίγο μια συζήτηση επ’  αυτού .Αυτή τη στιγμή γρατζουνάω με μια Yamaha F310…Εντάξει μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι με ικανοποιούσε αλλά όσο το αυτί μου εξασκείται και ακούγοντας άλλες κιθάρες αντιλαμβάνομαι πλέον την ανεπάρκειά της…
Η αλήθεια είναι ότι ο bright ήχος της Tanglewood  μου άρεσε όπως επίσης μου άρεσε το μανίκι της το οποίο είναι σαφώς πιο γρήγορο από της yamaha , κάτι αναμενόμενο εφόσον οι στυλ Ovation έχουν μανίκια πιο κοντά σε αυτά των ηλεκτρικών. Αναμενόμενη επίσης η έλλειψη όγκου ιδιαίτερα στο μπάσο της…
Οι προβληματισμοί μου έχουν να κάνουν με τα παρακάτω…

Εάν προσανατολιστώ σε επιλογή ηλ/κής αλλά με μεγάλο σκάφος ώστε να έχουμε καλύτερη απόκριση στα  μπάσα , θα έχουμε τόσο bright ήχο? Εάν ναι μπορεί κάποιος από την εμπειρία του να προτείνει κάποια μοντέλα μέχρι 1000 Euro περίπου.
Απ την άλλη εάν πάω σε στυλ Ovation αυτό που σκέφτομαι είναι ότι τώρα με την F310 μπορώ να ισχυριστώ ότι το αριστερό μου χέρι κάνει μια καλή εξάσκηση κάτι που διαπιστώνω όταν πιάνω την ηλεκτρική. Άρα φοβάμαι ότι αν πάω σε τέτοια επιλογή ίσως να μην μπορώ εύκολα πλέον να χειριστώ ακουστικές με το standard μανίκι. Επίσης υπάρχουν κάποιες που να τα καταφέρνουν κάπως καλύτερα στα μπάσα?

Όποιος μπορεί και έχει άποψη από εμπειρία ή από οπουδήποτε αλλού ας την καταθέσει…

Ευχαριστώ..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση