Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Στοιχεια για κιθαρα Tanglewood
Politis:
Φίλε RON-T,
Εγώ την Tanglewood την πήρα το καλοκαίρι από το κατάστημα GEM και η τιμή της ήταν περίπου 475 €, και μου την άφησαν στα 350 €. Πιθανότατα να μου έκαναν τέτοια έκπτωση ίσως γιατί ήταν η κιθάρα αρκετό καιρό στη βιτρίνα ? Αυτό δεν το ξέρω. Πάντως είναι μια πολύ καλή κιθάρα, με εσωτερική βέργα ρύθμισης του μπράτσου, και με πολύ πλούσιο φυσικό ήχο. Δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο αλλά μπορώ να σου το επιβεβαιώσω την Δευτέρα αν θέλεις.Επίσης Το σύστημα ενίσχυσης είναι πολύ ικανοποιητικό, με ένταση ήχου και ευαισθησία και equalizer τριών περιοχών. Επειδή παίζω και επαγγελματικά σε οκτακάναλη μικροφωνική, σου λέω οτι έχει τέλειο ήχο (και φυσικό και ενισχυόμενο). Έχω δεί ακριβότερες ηλεκτρακουστικές, αλλά πιστεύω ότι η Tanglewood είναι απίστευτα καλή για την τιμή της.
ron-t:
Politi, συγνωμη ρε φιλε αν σε ζαλιζω, αλλα με ενδιαφερει επισης αν η τιμη αυτη ηταν μετρητοις η με διακανονισμο...
Ευχαριστω εκ των προτερων...
P.S.Σχετικα με τις fender τι λες ?Μιλαω για τα φτηνα μοντελα 200 με 350 euro..
Politis:
Φίλε RON-T,
Δεν με ζαλίζεις καθόλου. Την κιθάρα την πήρα στην τιμή που είπα προηγουμένως αλλά μετρητοίς. Έχω παίξει και με Fender που δεν με ενθουσίασε και πολύ. Αλλά ίσως να έχει κάποια καλά μοντέλα με καλές τιμές, αυτό δεν το ξέρω. Εύχομαι να σε βοήθησα.
Anemos:
Paides kai egw phra to martio mia Tanglewood apo ton Tsitiridh sthn Akadhmias giati ton empisteuomai. Entoutois eixa kapoies amfivolies sthn arxh. Alla paro' ola auta o hxos ths me epeise. Egw th dikia mou thn phra stis 170.000 (500 Eurw peripou). Eimai polu ikanopoihmenos.
Kala na pernate Ta leme
vangelis:
..tanglewood kata thn tapeinh mou apopsh anoikouns stis kales men, alla kai stis sxetiak fthnes de kithares...pantws deinoun "value for money..."...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση