Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μαγνήτες και ηλεκτρικά

Μακρύ καλώδιο για loop

<< < (3/7) > >>

adr1anos:
Έχω ένα 4άμετρο Sommer Spirit LLX και πετάει!..
Θέλει και βαράκια ψαρέματος ανά 1 μέτρο για να κάθεται στο πάτωμα!..  :roll

zeoy:

--- Παράθεση από: modfori στις 19/01/16, 17:13 ---@zeoy η προσωπική μου άποψη για το sommer xxl είναι αντίθετη τελείως με τη δικιά σου.
είχα φτιάξει ένα 3μετρο για να συνδέω την κιθάρα με τον ενισχυτή και με το που το έβαλα νόμιζα πως χάλασε ο ενισχυτής μου ή οτι η στρατ μου μεταμορφώθηκε lespaul . μουντίλα σε όλο της το μεγαλείο .
το μοναδικό καλώδιο που μου έκανε μεγάλη διαφορά στον ήχο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τι να πω ρε φίλε; Εγώ είχα διαβάσει αυτά που λένε και τα παιδιά και άλλα πολλά κι έφτιαξα 2 5-μετρα (XXL, όχι το LLX που φαίνεται ανώτερο) και κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Κανένα παράπονο. Θα υπέθετα πρόβλημα στην κόληση αλλά στην περίπτωσή σου τεκμηριωμένα κάτι ξέρεις από κολητήρι  ;)  οπότε το θεωρώ απίθανο να πήγε στραβά κάτι εκεί. Μυστήρια πράματα.

saved:
Μολις τελιωσω απο την δουλια ξαι παω σπιτι εχω ετοιμο το μπασο για καλοδιοση.
5 μετρα ναι 5(πεντε) καλοδιο αναμεσα μαγνητες-βολ&τον και 6 μετα για τον ενησχητη και καπακι τα 5 θα γινουν 0.3 μετρα οποτε θα εχω μια εικονα για το ποσο επεμβαινουν στον ηχο και θα σας πω

kkmspm (φλουτσ):

--- Παράθεση από: modfori στις 19/01/16, 17:13 ---@zeoy η προσωπική μου άποψη για το sommer xxl είναι αντίθετη τελείως με τη δικιά σου.
είχα φτιάξει ένα 3μετρο για να συνδέω την κιθάρα με τον ενισχυτή και με το που το έβαλα νόμιζα πως χάλασε ο ενισχυτής μου ή οτι η στρατ μου μεταμορφώθηκε lespaul . μουντίλα σε όλο της το μεγαλείο .

--- Τέλος παράθεσης ---

Απο οτι με συμβουλεψε ο πωλητης, γυρω απο την σιλικονη και κατω απο το εξωτερικο πλεγμα υπαρχει ενα φιλμ σαν πλαστικο υφασμα. Αυτο ειναι αγώγιμο και πρεπει να αφαιρεθει γιατι βραχυκυκλωνει με τη γειωση...
Μηπως το ειχες αφησει μαζι με τη γειωση στο βυσμα?

modfori:

--- Παράθεση από: kkmspm (φλουτσ) στις 20/01/16, 18:19 ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Απο οτι με συμβουλεψε ο πωλητης, γυρω απο την σιλικονη και κατω απο το εξωτερικο πλεγμα υπαρχει ενα φιλμ σαν πλαστικο υφασμα. Αυτο ειναι αγώγιμο και πρεπει να αφαιρεθει γιατι βραχυκυκλωνει με τη γειωση...
Μηπως το ειχες αφησει μαζι με τη γειωση στο βυσμα?

--- Τέλος παράθεσης ---

όχι ρε συ, το κατάλαβα πως έπρεπε να αφαιρεθεί . είναι ακριβώς στην ίδια λογική με το καλώδιο κεραίας της τηλεόρασης ,τα οποία έχω φτιάξει πολλές φορές

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση