Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μαγνήτες και ηλεκτρικά

Μακρύ καλώδιο για loop

<< < (6/7) > >>

kkmspm (φλουτσ):

--- Παράθεση από: atav (φλουτσ) στις 01/02/16, 14:20 ---Αυτά είναι
https://m.thomann.de/gr/hicon_flunderklinkenstecker_winkel.htm?o=0&ref=mrl_a_0&search=1454329019
Εμένα με είχαν πιάσει οι βαρεμάρες μου τότε και τα πήρα έτοιμα τα patchάκια, μόνο τα τρίμετρα κόλλησα, με neutrik  ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

αυτα τα ειχα δουλεψει οταν εφτιαξα μακρυ καλωδιο για το footswitch του ενισχυτη. Πολυ κακη ποιοτητα. Εχει τζογους και εχω βαλει καλάι σε πολλα σημεια για να διατηρει την επαφη.

modfori:

--- Παράθεση από: kkmspm (φλουτσ) στις 31/01/16, 22:12 ---ΥΓ:modfori σιγουρα κατι πηγε στραβα στην περιπτωση σου αλλα δεν ξερω τι...

--- Τέλος παράθεσης ---

kkmspm , σήμερα ξανατσέκαρα το καλώδιο και βρήκα ένα τσάκισμα κοντά στη μία άκρη .Δεν παίζει να δημιουργεί θέμα (δε θα λειτουργούσε ή θα δημιουργούσε θόρυβο) αλλά λέω δε βαριέσαι , το κόβω λίγο πριν το τσάκισμα, ξανακάνω τις κολλήσεις .
αποσυνδέω καλώδια απο τη λούπα του vht , βάζω κιθάρα καρφί στον ενισχυτή ,παίζω λιγάκι . βγάζω το sommer , βάζω το klotz. ξαναπαιζω και ξανακαταλήγω στο συμπέρασμα οτι χάνει σε πρίμα. για επιβεβαίωση φωνάζω τον αδερφό μου ('ελα μισο λεπτό ρε μλ#κα  ;D ), ξανακάνω τη διαδικασία , τον ρωτάω , μου απαντάει το ίδιο με αυτό που και εγώ πίστευα.
για να τα λέμε όλα το klotz ειναι 2.8m , το sommer 3.2 .στο klotz έχω neutrik επίχρυσα ,στο sommer έχω amphenol.
οι κολλήσεις είναι οκ και στα 2

--- Παράθεση από: atav (φλουτσ) στις 01/02/16, 10:12 ---Χριστόφορε κανόνισε να πιούμε καμιά μπύρα και να τσεκάρουμε τα καλώδια δίπλα δίπλα γιατί όντως κάτι πρέπει να στράβωσε..

--- Τέλος παράθεσης ---

όποτε θες φίλε Αντρέα μου στέλνεις pm και κανονίζουμε.να τζαμάρουμε και λιγάκι  :)

atav (φλουτσ):

--- Παράθεση από: kkmspm (φλουτσ) στις 01/02/16, 17:48 ---
--- Παράθεση από: atav (φλουτσ) στις 01/02/16, 14:20 ---Αυτά είναι
https://m.thomann.de/gr/hicon_flunderklinkenstecker_winkel.htm?o=0&ref=mrl_a_0&search=1454329019
Εμένα με είχαν πιάσει οι βαρεμάρες μου τότε και τα πήρα έτοιμα τα patchάκια, μόνο τα τρίμετρα κόλλησα, με neutrik  ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

αυτα τα ειχα δουλεψει οταν εφτιαξα μακρυ καλωδιο για το footswitch του ενισχυτη. Πολυ κακη ποιοτητα. Εχει τζογους και εχω βαλει καλάι σε πολλα σημεια για να διατηρει την επαφη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αλήθεια;; Εμένα κοντεύουν 2,5-3 χρόνια και δεν έχουν κάνει κιχ. Βέβαια στο board δεν ταλαιπωρούνται..

kkmspm (φλουτσ):
ειπα να ενημερωσω οτι τα καλωδια μετα απο 1 χρονο με πολλα live και προβες, δουλευουν ακομα ΑΨΟΓΑ!
Ειμαι πολυ χαρουμενος με την επιλογη :p

kkmspm (φλουτσ):
ηθελα να πω οτι τα καλωδια 4 χρονια μετα, ακομα ειναι αψογα :p
συνεχιστε οτι κανετε.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση