Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Sustain (Διάρκεια ήχου) σε ηλεκτρικές
jagmaster:
an kai eimai fanatilas tis Fender,prepei na paradextw oti mono dio montela mporoun na kontraroun tin gibson:i telecaster custon shop 72 kai i Jazzmaster me tous diplous keramikous magnites.pantws gia mena to kalitero montelo tis gibson einai i E-335.tetoia kithara eixe o pateras mou kai tin poulise prosfata... :'( :'( :'(.
The JeSTeR:
Ρε παίδες, γιατί μπλέκετε με τόσο ψυχοφθόρες διαδικάσίες? Αν συνεχίσετε να συγκρίνετε τις κιθάρες σας με τη Les Paules του Gary Moore, και το παίξιμό σας με το δικό του, το πιο πιθανό είναι να πυρπολήσετε την κιθάρα σας και να αρχίσετε να μαθαίνετε μπαγλαμά....
Πιστέψτε με, είναι ανώφελο. Κι εγώ άρχισα με τη σκέψη τι σκατά καλύτερο έχει η strat του Clapton , συνέχισα με τη Gibson του Jimmy Page, μετά σε Steve Vai και Petrucci, πάντα με την εύλογη απορία "πως την κάνει να ακούγεται τόσο κρύσταλλο ο μ!@#ας?". Ακόμα φυσικά δεν κατέληξα, είναι θέμα της κιθάρας? ακούστε το The Glass Prison των Dream Theatre και πέστε μου για το θεό, αφού παίζει εξηκοστά τέταρτα, με Distortion, γιατί όλο το σόλο είναι τόσο απίστευτα καθαρό?
Lord-George:
Aπόλλων,
Είναι αλήθεια ότι οι Gibson είναι γενικά "βαριές" κιθάρες?
Απόλλων:
Lord, πράγματι η Les Paul είναι βαριά κιθάρα. Άν σκέφτεσαι να τη χρησιμοποιήσεις σε live, έχε υπόψιν σου ότι ο ώμος και η πλάτη σου μπορεί να υποφέρουν λίγο. Γιατί δεν πας σε κάποιο κατάστημα να δοκιμάσεις μία; Έτσι θα αποκτήσεις πιο καλή ιδέα, όχι μόνο για το βάρος της, αλλά και για τον ήχο...
Μίτσαρε, έχεις απόλυτο δίκιο. Νομίζω ότι είναι θέμα κιθαρίστα και όχι κιθάρας. Ακόμα και με τη δική μου κιθάρα, ένας Page ή ένας Clapton θα βγάλει καλύτερο ήχο. Δεν θα τολμούσα ούτε κατά διάνοια να συγκρίνω τον εαυτό μου ή το παίξιμό μου με κανέναν από αυτούς. Από την άλλη πλευρά όμως, εμένα προσωπικά ο Moore, ο Page και ο Clapton, όπως και πολλοί άλλοι, με βοηθούν στο να προσπαθώ να γίνω καλύτερος, ακόμα κι άν δεν φτάσω ποτέ ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Ο καιρός που θα σκεφτόμουν να κάψω την κιθάρα μου και να πιάσω το μπαγλαμά έχει περάσει ανεπιστρεπτί...
rockntroller:
Eixa tin eukairia na pai3o me Les Pauls kai Fender ston idio enisxiti se ena ta3idi mou stin Copenhagen.
Epaiza me tin Telecaster se ena distortion kai o ixos akougotan katharos, katholou varetos. Istera pairno tin Les Paul Custom kai sto idio distortion akouo ena ixo 1000 fores pio gemato apo tin Telecaster...
H Les Paul auti itan VARIAAAAA ;D ;D oute kan dokimasa na sikosto ap to kareklaki kai na pe3o!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση