Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σε όλους και καλό καλοκαίρι! Θα μπορουσατε να μου προτείνεται κάποιον επαγγελματία ώστε να κάνει refreting στην κιθάρα του τίτλου; Επειδή δεν τη βρίσκεις ευκολα στην αγορά θα ήθελα κάποιον να γίνει σωστή δουλειά. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αργότερα. Το μειλ μου είναι blks9791@yahoo.gr για όποιον θέλει να μου στείλει κάτι προσωπικο μιας και δεν είναι σωστό να διαφημίζουμε εδώ. Καλές βουτιές σε όλους!
Παράθεση από: blks9791 στις 04/08/20, 12:54Καλησπερα σε όλους και καλό καλοκαίρι! Θα μπορουσατε να μου προτείνεται κάποιον επαγγελματία ώστε να κάνει refreting στην κιθάρα του τίτλου; Επειδή δεν τη βρίσκεις ευκολα στην αγορά θα ήθελα κάποιον να γίνει σωστή δουλειά. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες αργότερα. Το μειλ μου είναι blks9791@yahoo.gr για όποιον θέλει να μου στείλει κάτι προσωπικο μιας και δεν είναι σωστό να διαφημίζουμε εδώ. Καλές βουτιές σε όλους!πόσα χιλιόμετρα γραφει το εργαλείο?? εννοώ δείξε καμια φώτο, ίσως με απλο levelling γλυτώσεις τα παρε δώσε με μαστόρια. Levelling μπορεις να κάνεις και μόνος σου. Αν θες μάστορα για refret, μιμης Χολαργός, δίπλα απο blue peach. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ και για πολυ δυσκολότερα πράγματα.
Από εμένα δεν έχει γράψει κανένα χιλιόμετρο, την έχω για βιτρίνα
Έχουμε τηλ του Μίμη; Site ίσως; Ευχαριστώ για τη γνώμη σας!
Παράθεση από: blks9791 στις 04/08/20, 23:28Έχουμε τηλ του Μίμη; Site ίσως; Ευχαριστώ για τη γνώμη σας!http://manmadeguitar.com/.κιν. 6930122156 Αν θες σου δίνω και το τηλέφωνο του συνεργάτη του του Στέφανου. Εγω μ αυτόν συνενοούμαι και φτιαχνω τις κιθαρες μου. Αν και στην καλωδίωση της ltd μου έβαλε ο Μίμης το χεράκι του κι ο Στέφανος είναι καλος.
Έστειλα την κιθάρα στον Μίμη όπως με προτρεψατε. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά έμεινα άναυδος με το ποσο επαγγελματίας είναι... Με πηρε τηλ μόλις πηρε την κιθάρα στα χέρια του και μου εξήγησε αναλυτικοτατα τι χρειάζεται. Εντυπωσιαστικα πραγματικα. Την άλλη εβδομάδα θα την τελειώσει και θα μου την στείλει οπότε θα σας πω εντυπώσεις. Θα το ξαναπώ κι ας γίνω κουραστικός, πρωτη φορα μου συμβαίνει να συνεργαστώ με άνθρωπο με τόσο λεπτομέρεια...
Την άλλη εβδομάδα θα την τελειώσει και θα μου την στείλει
Καλησπερα! Ευχαριστω ολα τα παιδια για την καθοδηγηση. Πραγματικα εξαιρετικος ο κυριος Μιμης, εκανε τελεια δουλεια!