Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Μου φευγει η ........ πεννα!

(1/8) > >>

mleo:
Άρχισα με κλασσική κιθάρα και έπαιζα με τα δάχτυλα. Στη συνέχεια πήρα ακουστική και σιγά σιγά συνήθισα να παίζω και με πέννα, όμως πολλές φορές μου φεύγει από τα χέρια (η πέννα όχι η κιθάρα  ;D). Μήπως είναι ο τρόπος που την κρατάω ή ο τύπος της πέννας? Υπάρχουν πέννες κατασκευασμένες με τετοιο τρόπο ώστε να μην γλυστράνε (για παράδειγμα εκεί που τις κρατάς να έναι λίγο "άγριο" ώστε να μην σου ξεφεύγει?)

Witchking:

--- Παράθεση από: markleo στις 30/08/04, 11:00 ---Άρχισα με κλασσική κιθάρα και έπαιζα με τα δάχτυλα. Στη συνέχεια πήρα ακουστική και σιγά σιγά συνήθισα να παίζω και με πέννα, όμως πολλές φορές μου φεύγει από τα χέρια (η πέννα όχι η κιθάρα  ;D). Μήπως είναι ο τρόπος που την κρατάω ή ο τύπος της πέννας? Υπάρχουν πέννες κατασκευασμένες με τετοιο τρόπο ώστε να μην γλυστράνε (για παράδειγμα εκεί που τις κρατάς να έναι λίγο "άγριο" ώστε να μην σου ξεφεύγει?)
--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι...όχι...είναι απολυτα φυσιολογικό...και μένα μου φευγε....Με την εξάσκηση θα στρώσεις....

Καρχαρίας:
Κράτα καλά την πέννα... όχι δυνατά.. απλά σταθερά.. Δεν είναι παράλογο να σου φευγει αλλά όχι και συνέχεια.
Προσπάθισε να παίζεις ποιο νορμαλ, μην σε παρασέρνει πάντα η μουσική και χάνεσε μέσα της..
Και εμένα μου έφευγε το πρώτο καιρό (μαζί με τις χορδές τις περισσότερες φορές.. ;D ) αλλά έστρωσε η κατάσταση αργότερα.

D@ve Murray:
Υπαρχουν καποιες ειδικες πεννες που εχουν πανω τους κατι σαν ταλκ για να μην γλιστρανε...αλλα μετα απο μερικες ωρες το εχουν χασει και ειναι και αυτες γλυστερες οπως ολες οι υπολοιπες... το καλυτερα ειναι να μαθεις να κρατας την πεννα οχι πολυ σφιχτα ουτε πολυ χαλαρα...και με την εξασκηση δεν θα σου φευγει...

mleo:
οκ ευχαριστώ. δεν μου φευγει και συνέχεια, μερικές φορές, ειδικά μετα από μερικές μπύρες  ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση