Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Μου φευγει η ........ πεννα!

<< < (2/8) > >>

Καρχαρίας:

--- Παράθεση από: markleo στις 30/08/04, 15:48 ---οκ ευχαριστώ. δεν μου φευγει και συνέχεια, μερικές φορές, ειδικά μετα από μερικές μπύρες  ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνέχισε τις μπύρες και θα ψάχνεις και την κιθάρα μετά.. Εγώ το έπαθα αυτό όταν έπαιζα μπάσο κάπου.. μετά από αρκετό κρασί.. κάναμε διάλλειμα για τσιγάρο και ξεφνικά το μπάσο έλειπε.. το βρήκα μετά από μισή ώρα ψάξημο σε ένα πολύ άσχετο μέρος...
Ποιος ξέρει τι ήθελα εκεί και το ακούμπησα για να μην το κρατάω... :)

mafiozos:

--- Παράθεση από: Καρχαρίας στις 30/08/04, 16:58 ---
--- Παράθεση από: markleo στις 30/08/04, 15:48 --- το βρήκα μετά από μισή ώρα ψάξημο σε ένα πολύ άσχετο μέρος...

--- Τέλος παράθεσης ---
Στην τουαλέτα ας πούμε?
--- Τέλος παράθεσης ---

Faidwnas:
Μην ανυσηχείς,θα το συνηθίσεις.Υπάρχουν βέβαια κάποιες πένες που έχουν τρυπούλες(ίσως για να μην ιδρώνεις),πάντως εμένα δεν μου φάνηκε μεγάλη διαφορά

Panos1984:
2 τρυπουλες μπορεις να κανεις βεβαια και μονος σου με το black&decker (δοκιμασε το). δεν ειναι για να μην ιδρωνεις αλλα για να εχεις καλυτερη επαφη με τη πενα και να ξερεις παντα πως ακριβως την κρατας.

teras:
Επίσης υπάρχουν πένες με ανάγλυφα κάποια σχήματα στο σημείο που ακουμπάει ο αντίχειρας (συνήθως ένας κύκλος), αλλά και πένες με θηλιά-δαχτυλίδι όπως αυτές εδώ.

Δοκίμασα μία από αυτές με την θηλειά, αλλά δεν βολεύει ΚΑΘΟΛΟΥ....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση