Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης

Συνταγες για... σφηνακια

(1/12) > >>

nedy:
Αναφερομαι και γενικα αλλα και ειδικοτερα για συνταγες που εχουν δοκιμαστει και σας αρεσουν, οχι μονο αν τις ξερετε...
ενας ενας οι αλκοολικοι... :D

Ζωή:
Εννοείς κάτι ελαφρύ ή κάτι πιο δυνατό;

CHCOME:
Παιρνεις ενα ποτηρι μπυρα και ενα σφηνάκι σκέτη τεκίλα..
Βουτάς το σφηνάκι με την τεκίλα μέσα στο ποτηρι με την μπυρα..Το ενα ποτηρι μες στο αλλο δηλαδη..Αυτο λέγεται υποβρυχιο..Και το πινεις σα να ειναι λεμονάδα..τοσο ωραιο στη γευση..Βεβαια προσοχή,πρεπει να έχεις γερό κεφάλι γιατί χτυπάει αμέσως..Εχω δει θαυματα και πράγματα να ερχονται στην επιφάνεια λογω αυτου του σφηνακίου(sic)   :P

D@ve Murray:
Aγαπητη Κικομ...κουμπαρουλα μου...το υποβρυχιο γινεται οπως το λες... μονο που αντι για τεκιλα οπως λες βαζεις ουισκι... εχει καποια σημασια το ειδος της αλκοολης μου φαινεται...δεν ειμαι και πολυ σιγουρος...απλα οπου το εχω πιει ειναι παντα με ουσικι..

Εγω για σφηνακια προτιμω Jack...σκετο...

Σιδηρόπουλος:

--- Παράθεση από: CHCOME στις 03/10/04, 11:31 ---Παιρνεις ενα ποτηρι μπυρα και ενα σφηνάκι σκέτη τεκίλα..
Βουτάς το σφηνάκι με την τεκίλα μέσα στο ποτηρι με την μπυρα..Το ενα ποτηρι μες στο αλλο δηλαδη..Αυτο λέγεται υποβρυχιο..Και το πινεις σα να ειναι λεμονάδα..τοσο ωραιο στη γευση..Βεβαια προσοχή,πρεπει να έχεις γερό κεφάλι γιατί χτυπάει αμέσως..Εχω δει θαυματα και πράγματα να ερχονται στην επιφάνεια λογω αυτου του σφηνακίου(sic)   :P

--- Τέλος παράθεσης ---

χτυπαει χτυπαει..

ενα αλλο ωραίο.. για πλακα ομως..

σαμπουκα, και βαζεις φωτια, και την πινεις με το δαχτυλο. βαζεις το δαχτυλο μεσα, παιρνει και το δαχτυλο φωτια και αμεσως στο στομα.. συνεχιζεις μεχρι να καεις ικανοποιητικα, :p μετα φυσας, περιμενεις και κατεβαζεις

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση