Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Mp3 - Hazy Shade of Winter - Jezzabel
D@ve Murray:
Παλαιοτερα ειχα ανεβασει μια διασκευη αυτου του κομματιου που ηταν απο την πρωτη προβα της μπαντας μας... τωρα εχουμε ξαναγραψει την ιδια διασκευη σε μια σπιτικη ηχογραφηση... αρκετα πιο προσεγμενη και μερικες μικρες καινοτομιες...
Πατηστε εδώ και καντε δεξι κλικ και αποθηκευση ως.... ;D
Περιμενω τα σχολια σας...
Johnie Darko:
Δημητρη , εμενα μου αρεσε αρκετα !!!
Βασικα το μονο που θελει (πολυ) δουλεια ειναι η φωνη και ιδιαιτερα η προφορα ...
Κατα τα αλλα μου αρεσε πολυ η διασκευη (θα ηθελα ομως κανενα σολακι-χωσιμο ε;) ...
Τελος η παραγωγη θα ηθελα να ηταν πιο καλη , με περισσοτερη ενταση και πιο "ζωντανη" , αλλα τι λεω τωρα ε ;;;
Εγω θα του εβαζα ενα 8/10 κι αυτο γιατι με χαλανε λιγο τα φωνητικα που θελουν αρκετη δουλεια ... ;)
Υ.Γ. Τωρα προσεξα οτι ειναι σπιτικη ηχογραφηση !!!
Αν ειναι ετσι, αρκετα καλη !!!
Νομιζα οτι ηταν σε κανα studio και μου φανηκε αρκετα "ψοφια" .. χωρις ενταση και ζωντανια... Αλλα αφου ειναι στο σπιτι , ειναι μια χαρα !!! ;)
FENDERAS:
SYMFWNW ME TON GREAT CORNHOLIO APOLITA... ta fwnitika theloyn paaara poly doyleia... to kommati enw tha prepe na itan dynato einai kapws xalaro se kapoia simeia k paei na se koimisei... ligo monotono ekei... an ayksisete entasi k mpei to solo poy leei k o great tha g@m@ei
drakoumel:
Πολυ καλο...
Ειχα ακουσει και την προβα...
Οντως η προφορα θελει λιγο δουλιτσα...
Και μιας που του δωσατε παραπανω νευρο απο το original εμενα προσωπικα δεν θα με πειραζε καθολου να ειχε ακομα περισσοτερο γκαζι...το αντιθετο μαλιστα...
Σπιτικη ηχογραφηση? Πολυ καλο και καλη παραγωγη (τουλαχιστον απο εδω που το ακουσα...θα το ακουσω και σπιτι μου που θα ξερω καλυτερα τι μου γινεται...)
pascal.:
Δεν είμαι ειδήμων για τεχνικά θέματα, αλλά οι περισσότεροι που θα σας ακούνε δε θα είναι ούτε κι αυτοί.
Οπότε να πω τι μου άρεσε και τι όχι. Η εκτέλεση μια χαρά, την άκουσα πιο άνετα και από την κανονική.
Αλλά δε μου άρεσε κάτι στη φωνή, όχι τόσο η προφορά, όσο το ότι μου έκανε λίγο εφηβική για τέτοιο τραγούδι. Θέλει λίγο γέμισμα? Δεν ξέρω πώς να το πω. Λίγη αντρίλα ακόμα! (καθαρά γυναικεία κριτική! ;D)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση