Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Iron Maiden - Τropper solo...
evilnanouk:
Στην αρχη ειναι το ιδιο με το original - εψω κρατησει τα πιο εντυπωσιακα μερη.Στη συνεχεια αυτοσχεδιαζω αρκετα (ο λογος που εβαλα εδω το εν λογω τοπικ)....Απο εσας θελω να μου πειτε γνωμες για το πως το παιζω :
Καλα - ασχημα - ελεεινα - τρισαθλια - βρωμερα - τιποτενια η απλως τελεια?
Σημειωστε οτι καθε σχολιο απο εσας καλο η κακιστο θα φανει παρα πολυ χρησιμο σε μενα για την βελτιωση μου ως κιθαριστας _(αν μπορω να με αποκαλω ετσι)...
Τhanks...
http://us.share.geocities.com/evilnanouk/Trooper.AVI
Βραζίλης:
avi;; γιατι avi; Κατεβασα 3.6ΜΒ για να ακουσω μονο 38 δευτερολεπτα ηχου χειριστης ποιοτητας (δεν καταφερα να δω αν εχει εικονα, δεν εχω συγχρονο player). Δυσκολευομαι να ακουσω τι παιζεις.
Καρχαρίας:
--- Παράθεση από: evilnanouk στις 17/11/04, 00:57 ---...θα φανει παρα πολυ χρησιμο σε μενα για την βελτιωση μου ως κιθαριστας _(αν μπορω να με αποκαλω ετσι)...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν το άκουσα ακόμα, αλλά να σχολιάσω λίγο αυτό. Δλδ από την στιγμή που παίζεις κιθάρα πως αλλιώς θα μπορούσες να χαρακτιρηστείς?
Κιθαρίστες δεν είναι μόνο o Adrian Smith, o Santana και όσοι άλλοι έχουν βγάλει δίσκο ή έχουν μια αξιοπρεπές καριέρα.
psomas:
δεν μπορώ να το κατεβάσω... :-\
evilnanouk:
Εχει εικονα - εμενα να παιζω :P - για αυτο και το εστειλα....Τωρα για το αν κατεβαινει ...δεν ξερω ξαναπροσπαθηστε ισως να ετυχε - παντως θα ηθελα πολυ να το δειτε και να μου πειτε τις αποψεις σας... :-\
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση