Διάφορα > Επιστήμη και Τεχνολογία
Uri Geller και τηλεπαθεια, τηλεκίνηση, αυθυποβολή
Alchimistis:
Με αφορμη την εκπομπη του Χαρδαβελα με τον Γιουρι Γκελερ αν και δεν εχω ιδεα απο τετοιου ειδους θεματα πραγματικα ολα αυτα που εκανε ηταν πολυ εντυπωσιακο!!! Τωρα μολις σηκωσε το χαρδαβελα στον αερα με αλλους τρεις μονο με τους δεικτες τους!!!!!!!
Ζωή:
Συγγνώμη,αλλά νομίζω ότι όλα αυτά περί Γιούρι Γκέλερ είναι ανοησίες... Πιστεύω στην τηλεπάθεια,υπό άλλου είδους μορφή,γιατί αυτό που υποστηρίζει ο Γκέλερ είναι η μέθοδος της αυθυποβολής.
Βραζίλης:
Είναι εντυπωσιακά αυτά που συνέβησαν στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα. Φαντάζομαι οι σκεπτικιστές τώρα θα προσπαθούν να σκεφτούν ποιό είναι το κόλπο πίσω απ'όλα αυτά. Οι φανατικοί της φυσικής θα θελήσουν να το εξηγήσουν επιστημονικά. Όμως τελικά φάνηκε οτι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε... ακόμα...
Παρακολούθησα την εκπομπή με προσοχή, αλλά προσωπικά δεν κατάφερα τίποτα. Κατάφερε όμως η γυναίκα δίπλα μου: λύγισε ένα κουτάλι, 40 μοίρες περίπου. Εγώ, ως αμφισβητίας, της έδωσα και το δικό μου. Και το λύγισε κι αυτό, λίγο λιγότερο...
Δεν θα έγραφα τίποτα σε αυτό το φόρουμ αν είχα αμφιβολίες για το αν μου έκανε πλάκα. Σίγουρα δεν το λύγισε βάζοντας δύναμη, την παρακολουθούσα όση ώρα προσπαθούσε.
Στα υπόλοιπα πειράματα δεν είχαμε επιτυχία.
Nada:
Δεν είδα εκπομπή, βέβαια, αλλά νομίζω πως μιλάτε για τηλεκινησία, και όχι τηλεπάθεια σαν στο τίτλο... Τηλεπάθεια είναι μεταξύ ανθρώπων, δεν έχει σχέση με αντικείμενα (πράγματα?)... ::)
Captain Steel:
Εγω πιστευω οτι πραγματι ο Geller εχει αυτες τις δυναμεις οι οποιες οπως και ο ιδιος λεει ειναι η δυναμη του μυαλου. Αυτο ομως που μου εκανε εντυπωση στη χθεσινη εκπομπη ηταν ο χαρακτηρας του. Δεν το επαιζε οτι ειναι καποιος μοναδικος μαγος, θαυματοποιος, θεραπευτης κλπ. Αντιθετα λεει οτι ολοι μπορουν να κανουν οτι και αυτος. Και προσπαθει να βοηθαει κοσμο γενικοτερα.
Anyway κουταλι δεν καταφερα να λυγισω :-[
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση