Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Τα δικά μας Progressive Covers
Aris_Berd:
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για τα σχόλιά σας όσον αφορά τις ηχογραφήσεις. Όπως ακουστικε, ο συγχρονισμός δεν είναι τέλειος, αλλά κάνουμε πάντως ότι μπορούμε. Δέν είμαστε επαγγελματίες μουσικοι (αλλά ακόμα και οι Dream Theater που είναι επαγγελματίες, έχουν ασυγχρονισμούς στα live τους).
JD. I like your "'Exεις πόλυ χρόνο, μα ούτε μέρα για χάσιμο"
Καρχαρίας:
Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να μάθω και εγώ να παίζω έτσι.. ;D
Πολύ καλά!!! Δεν γνωρίζω τα πρωτότυπα σημεία των τραγουδιών (covers είπαμε είναι,ε?) αλλά αυτό που άκουσα μου άρεσε πολύ!
Αλλά στo Dance OF Eternity δεν άκουγα καλά τι έπαιζε το μπάσο. Δλδ δεν ακουγόταν καθαρά το παίξημο του.
JD:
--- Παράθεση από: Καρχαρίας στις 24/01/05, 10:17 ---Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να μάθω και εγώ να παίζω έτσι.. ;D
Πολύ καλά!!! Δεν γνωρίζω τα πρωτότυπα σημεία των τραγουδιών (covers είπαμε είναι,ε?) αλλά αυτό που άκουσα μου άρεσε πολύ!
Αλλά στo Dance OF Eternity δεν άκουγα καλά τι έπαιζε το μπάσο. Δλδ δεν ακουγόταν καθαρά το παίξημο του.
--- Τέλος παράθεσης ---
Nα'σαι καλά για τα σχόλια, thanx a million! Nαι, τα κομμάτια είναι covers από το album "Metropolis pt2:Scenes from a memory" των Dream Theater. Έχεις δίκιο για τον ήχο του μπάσου στο DoE.... Είναι λίγο "ξεφτισμένος"...
--- Παράθεση από: Aris_Berd στις 19/01/05, 23:11 ---Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου για τα σχόλιά σας όσον αφορά τις ηχογραφήσεις. Όπως ακουστικε, ο συγχρονισμός δεν είναι τέλειος, αλλά κάνουμε πάντως ότι μπορούμε. Δέν είμαστε επαγγελματίες μουσικοι (αλλά ακόμα και οι Dream Theater που είναι επαγγελματίες, έχουν ασυγχρονισμούς στα live τους).
JD. I like your "'Exεις πόλυ χρόνο, μα ούτε μέρα για χάσιμο"
--- Τέλος παράθεσης ---
Kαλά τα'πες φίλε Άρη! Oh, και ευχαριστώ για το σχόλιο περί της sign. ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση