Διάφορα > Λοιπά

ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΥΧΕΤΗΡΙΩΝ (ευχές για τους εορτάζοντες -και όχι μόνο)

<< < (78/78)

Gregori:
Χρόνια πολλά και καλά στους απανταχού Γιάννηδες και Γιαννούλες.

grgdrep1411:
Παιδόπουλα
Χρονιάρες μέρες, που έρχονται, εκτός από αυτούς που γιορτάζουν ονομαστικά Χρήστους, Βασίληδες, κλπ, ή όσους έχουν γενέθλια, γιορτάζουμε και όλοι μας!
Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε όλους σας και σε όσους σας αγαπούν, και τους αγαπάτε!
Να είσαστε όλοι καλά

Γιώργος

Stratos VR:
Και από εμένα προσωπικά, αλλά και από όλα τα παιδιά στους Defision, καλές (μουσικές) γιορτές σε όλη την παρέα! Ότι καλύτερο για το νέο έτος!!!  :D

ps. Ω ναι! Είμαστε τόσο χαζοχαρούμενοι  :P

grgdrep1411:
Άργησα χαρακτηριστικά, το ξέρω! Χρόνια πολλά, καλά, κι ευτιχισμένα σε όσους γιόρταζαν τις μέρες που πέρασαν.
Παίδες να σας χαίρονται όσοι σας αγαπούν, και τους αγαπάτε!

Και μιά νταλκαδιά ! No longer available για ένα ωραίο εορταστικό κλείσιμο.
Τι 'πιτσούνι' όμως το πετάμενο, όπως το δείχνουν! ;D

P_man:
Είχε ένας φίλος γενέθλια, πήγαμε 2 άτομα και κάναμε σεμνό πάρτυ την εποχή του κορονοϊού.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα με ένα γλυκό αντί τούρτας, μπίρες, φουσκώσαμε μπαλόνια κι ανάψαμε και κεράκι. Ευτυχώς μιλήσανε οι κιθάρες (ακουστική, κλασική και φωνή) και έστρωσε το πράγμα. Είχα και κάτι μυτερά καπελάκια, από αυτά που βάζουμε στα πάρτυ, που είχαν ξεμείνει από προηγούμενη φορά. Είχε φάση.

Να δω πότε θα περάσει αυτή η πανδημία να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας. Να προλάβουμε το καλοκαίρι, ρε παιδί μου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση