Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις

Η τεράστια δύναμη τόσων μελών..........

(1/5) > >>

fatses asteies:
Από την πρώτη στιγμή που άρχισα να παρακολουθώ αυτό το forum , πριν καν γίνω μέλος και βάλω το πρώτο μου μήνυμα , είχα κάνει αυτή τη σκέψη που θα σας πω. Βλέπω ότι υπάρχουν εννέα χιλιάδες και κάτι εγγεγραμμένα μέλη. Καταλαβαίνετε για τι δύναμη μιλάμε ; Πόσοι να είναι ενεργοί ή να θέλουν πραγματικά να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν; 2000; 1000; 500; έστω 300;  Μα και πάλι πολλοί είναι . Μεγάλη δύναμη και πάλι. Και για να εξηγηθώ .Δε λέω να κατεβείτε και στις εκλογές. Σκεφτείτε όμως με τόσους ανθρώπους με μεράκι για τη μουσική , για τις τέχνες γενικότερα, τι έργο θα μπορούσε να παραχθεί με εθελοντική συμμετοχή. Δε ξέρω αν είναι εφικτό αλλά δε χάνουμε τίποτε να το συζητήσουμε. Κάποιες προτάσεις θα κάνω τώρα εγώ , κάντε κι εσείς τις δικές σας , ίσως έχει νόημα αυτή η κουβέντα , ίσως και όχι.
1) Θα μπορούσαν να γίνουν σε μερικές πόλεις κάτι σα λέσχες , όπου κάποιοι προχωρημένοι θα μπορούσαν να κάνουν μαθήματα δωρεάν σε κάποιους άλλους ή τέλος πάντων μια ανταλλαγή γνώσεων , κάτι σαν ημερίδες ή ότι άλλο θα μπορούσατε να σκεφτείτε.
2) Θα μπορούσαν να διοργανωθούν σε τοπικό επίπεδο μουσικές βραδυές , ημερήσιες συναυλίες κλπ με τη συμμετοχή πολλών σχημάτων ή σόλο καλλιτεχνών μελών.
3) Θα μπορούσε να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάποιος ή κάποιοι διαγωνισμοί , όχι τόσο για το έπαθλο όσο για τη συμμετοχή
4) Θα μπορούσε να προσφέρεται κοινωνικό έργο μια στις τόσες με εθελοντική εργασία από τα μέλη
5) Θα μπορούσε .....θα μπορούσε ......... (ιδέες να υπάρχουν) .Μέχρι και δισκογραφική εταιρία θα μπορούσε να διμιουργηθεί που να εκδίδει και να προωθεί νέους καλλιτέχνες κλπ κλπ

ΥΓ1 : Τα κόστη (πχ για ημερήσιες συναυλίες) αν και φαίνονται απαγορευτικά για έναν ή δύο , με τη συμβολή μεγάλου αριθμού μελών που θα συμμετάσχει είναι πράγματι αστεία. (Αυτό ισχύει για οτιδήποτε θα μπορούσε να γίνει)
ΥΓ2 : Εννοείται ότι οι δραστηριότητες θα έχουν ως αντικείμενο και οποιαδήποτε άλλη τέχνη , όχι μόνο τη μουσική , και όχι μόνο
ΥΓ3 : Καταλαβαίνω βέβαια ότι ο συντονισμός για κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολος , αλλά υπάρχουν λύσεις , με το σπάσιμο σε μικρότερες (τοπικού χαρακτήρα ή ανάλογα με το αντικείμενό τους κλπ) ομάδες που θα μπορούσαν να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση με τη συνδρομή των υπολοίπων σε δεύτερο επίπεδο .
ΥΓ4 : Μάλλον δεν είναι τόσο σημαντικό να πούμε τι θα μπορούσε να γίνει (θεωρήστε αυτά που ανέφερα ως παραδείγματα για να καταλάβετε τι εννοώ) όσο το αν ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να γίνει κάτι τέτοιο.

chordoula:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΤΣΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΝΤΕRNET ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ. ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ 1) IS IT REAL ALLTHAT?
 2) AYTOI OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ? ΑΘΗΝΑ ΚΡΗΤΗ ΣΟΥΦΛΙ WHERE?
ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ

StRiNgBrEaKeR:
φιλε "fatses asteies" ... οφειλω να ομολογησω οτι μου αρεσαν πολυ οι ιδεες σου ...

υπαρχουν ενδιαφερον προτασεις αλλα δυσκολες για να υλοποιηθουν ... και δεν το
λεω για να σκοτωσω το "οραμα" σου αλλα για να σε ριξω λιγο στην πραγματικοτητα
και στις δυσκολιες που υπαρχουν οπως το πραγμα που μου ερχετε πρωτο-πρωτο στο
μυαλο ... η ελλειψη χρονου (και οχι διαθεση) ... η διαθεση μου για ενα τετοιο εγχειρημα
ειναι μεγαλη και ειμαι προθυμος να διαθεσω καποιον απο το χρονο μου σε κατι που
πραγματικα αξιζει τον κοπο ... ας δουμε τι θα πουνε και αλλα ατομα και το συζηταμε.

nanoukka:
και σε μένα φάνηκαν ενδιαφέρουσες οι ιδέες σου - πραγματικα...
Όλο αυτό όμως όσο όμορφο ακούγεται ακόμα ποιο δύσκολο για να γίνει..(συντονισμός,χρόνος,χρήμα, χώρος και άλλα πολλά....)Αν υπάρχει προθυμία κ από αλλά παιδιά εγώ είμαι μέσα...

morello:
simfono apolita me auta pou les...ego auti ti stigmi den exo katholou xronon gia kati teteoio giati dino panelladikes...alla tora pou teliono to sxolio poli euxaristos na voithiso...kai pisteuo iparxoun pollloi edomesa 18-23 pou exoun kai autoi arketo eleuthero xrono (foitites ktl)...katalaveno osous douleuoun kai dinoun eksetasis ktl...makari na gini kati...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση