Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Αγορά κομπρέσορα
Conviction:
Γειά χαρα!
Θέλω να αγοράσω ένα κομπρέσορα για την κιθάρα (ibanez rgt42). Είδα στο ίντερνετ οτι ο κομπρέσορας της berhinger είναι πολύ φθηνός, σε σχέση με αυτόν της boss. Πιστεύετε οτι θα έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας; αυτά τα καινούρια πεταλάκια της behringer λένε τίποτα; Έχει κανένας καμία πρόταση για κομπρέσορα από άλλη εταιρία;
Korgy:
TL Audio Fatman 19" guitar version.Το μηχανηματάκι σκίζει ,αλλά υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει...
_AdriaN_SmitH:
poso 8a paei auto (apo 8ema timis) ??? ???
Korgy:
αν κρίνω απο την κλασική τακτική της εταιρείας αρχική τιμή-για τα κοράκια- στα 400-500 Ε αλλά μόλις αναλάβει ο Thom θα κατέβει στα 300(το ίδιο έγινε κ με την παλιά σειρά fatman. Απο τότε μόνο ο Νάκας το έχει αφήσει στα ύψη >:(...
Korgy:
--- Παράθεση από: Gilmour_86 στις 24/10/05, 02:38 ---ο κομπρέσορας της berhinger είναι πολύ φθηνός, σε σχέση με αυτόν της boss. Πιστεύετε οτι θα έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας; αυτά τα καινούρια πεταλάκια της behringer λένε τίποτα;
--- Τέλος παράθεσης ---
τα πεταλάκια αυτά κατα τη γνώμη μου κ τα αυτιά μου ;D είναι φτιαγμένα για όσους δεν την ψάχνουν με τον ήχο (συγκεκριμένα με τον ΟΓΚΟ και με τους πειραματισμούς )μέτρια σε επιδόσεις με λογική χειρισμού Game Boy-τόσες λίγες παράμετροι μου θυμίζουν preset compressors hit or miss...
όσο για τις κόπιες boss alike της Behringer....το φτηνότερο είναι πάντα πιό ακριβό...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση