Διάφορα > Λοιπά
Αυτό το ξέρατε? the Mall... το μεγαλυτερο αυθαίρετο της Ευρώπης!!!
Andon1s:
Επειδή το άρθρο είναι πολυ μεγάλο παραθέτω εδώ το link...:
http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=68&page=1
...και την πρώτη παράγραφο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.
Με το πρόσχηµα των Ολυµπιακών Αγώνων χτίστηκε και λειτουργεί το µεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης. Ένα πολεοδοµικό θρίλερ όπου συµπρωταγωνιστούν εταιρείες real estate, κατασκευαστικές και εµπορικές, ο Δήµος Αµαρουσίου, πολιτικοί όλων των κοµµάτων, media. Παράνοµο και αυθαίρετο εξακολουθεί να είναι το νέο εµπορικό κέντρο.
inthewoods:
ειναι δν ειναι αυθαιρετο λιγο με ενδιαφερει....εγω εκει μεσα ουτως η αλλως δεν ξαναπαταω.....μια φορα ειχα παει και ενιωθα σαν ενα αβουλο ον....ολοι σαν τα προβατα ηταν
Veron:
Η αλήθεια είναι ότι μόνο μια φορά έχω πάει και δεν πρόλαβα να το δω και καλά καλά...Αλλά, inthewoods, γιατί το ένιωσες έτσι?
pascal.:
(Όχι ότι στις Σέρρες έχουμε καλύτερο, αλλά) Είναι ένα παγερό κατασκεύασμα, τελείως αδιάφορης αρχιτεκτονικής, όπου, όπως προανέφερε ο inthewoods, είναι όλοι μέσα στην τρελή χαρά και προβατοποίηση. Όχι πως αυτό το φαινόμενο δεν ισχύει και σε άλλες δραστηριότητές μας (επισκέψεις σε multiplex σινεμά κλπ), αλλά αν είναι να νιώσω αμερικανάκι, χίλιες φορές τα Village. Πραγματικά αξίζουν πολύ περισσότερο από κάθε άποψη!
Συν τοις άλλοις, δεν έχουν κάποιες πιο σπάνιες μάρκες που θα ήθελα να βρω. Χαίρω πολύ. Zara και pull and bear βρίσκω παντού.
Και για το ότι είναι αυθαίρετο, αν το δει κανείς από κοντά, είναι το τελευταίο πράγμα που θα τον ενοχλήσει.
Τέλος, πάτε με γεμάτο στομάχι. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πεινάσει εκεί!
YmiRLinG:
--- Παράθεση από: inthewoods στις 14/01/06, 11:42 ---ειναι δν ειναι αυθαιρετο λιγο με ενδιαφερει....εγω εκει μεσα ουτως η αλλως δεν ξαναπαταω.....μια φορα ειχα παει και ενιωθα σαν ενα αβουλο ον....ολοι σαν τα προβατα ηταν
--- Τέλος παράθεσης ---
+100000000000000000000000
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση