Περι μουσικής > Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ
Politis:
:)Καλημέρα παιδιά,
Κυκλοφόρησε ένα καινούριο διπλό CD "Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση", ζωντανή ηχογράφηση από το Στάδιο Ειρήνης και φιλίας, όπου πολλοί καινούργοι και παλιοί τραγουδιστές τραγουδούν αυτά που έχει τραγουδήσει παλαιότερα ο Μπιθικώτσης. Είναι μια πραγματικά πολύ καλή δουλειά, η ορχήστρα "φυσάει", όπως και η ενορχήστρωση είναι πολύ καλή, και ακούς καλές ερμηνίες από καλές φωνές!
Τραγουδούν η Δήμητρα Γαλάνη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Πόλυ Πάνου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Πάριος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Αντώνης Καλογιάνης, η Μαρία Σουλτάτου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πασχάλης Τερζής (η μόνη ερμηνεία που δεν μου άρεσε γιατί τα ψιλομετατρέπει σε σκυλάδικο), ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, και ο γιός του τιμώμενου Γρηγόρης Γρ.Μπιθικώτσης.
Με συγκίνησαν ειδικά οι ερμηνείες του Κότσιρα και του Ρέμου (τον οποίο δεν είχα και σε πολύ υπόληψη λόγω του ρεπερτορίου του).
Νομίζω ότι είναι από τις πολύ λίγες φορές που κάνουν αφιέρωμα σε έναν τεράστιο καλλιτέχνη ενώ βρίσκεται εν ζωή.
Επίσης είναι από τις πολύ καλές ευκαιρείες να μάθουν οι νεότεροι μουσικόφιλοι για το καλό Ελληνικό Τραγούδι που διέπρεψε τις περασμένες δεκαετίες μέσα από τις φωνές μεγάλων καλλιτεχνών (όπως τον "Σερ" Μπίθι). ;)
anastasioujim:
ego exthes agorasa to diplo ayto cd kai me arese para poly tha to proteina pros agora kai gia allous....
Steph:
Θα συμφωνησω κι εγω οτι το cd αυτο ειναι πραγματικα εκπληκτικο...
Για οσους απο εμας ημασταν εκει, ειναι και ο καλυτερος τροπος να ξαναζουμε τις μοναδικες αυτες στιγμες απο εκεινο το βραδυ στο ΣΕΦ, οπου στο τελος της συναυλιας ειχαν ανεβει ολοι οι καλλιτεχνες μαζι με τον Μπιθικωτση στη σκηνη και τραγουδουσαν, και καποιοι απο αυτους εκλαιγαν απο την συγκινηση...
Δυστυχως δεν εχουν συμπεριληφθει καποιες ξεχωριστες στιγμες, οπως το τραγουδι που ειπαν μαζι ο Κοτσιρας με τον Νταλαρα, ή τα τραγουδια που ερμηνευσε η Χ.Αλεξιου...
Το σημειο που ακουγομαι εγω δεν σας το αποκαλυπτω ομως... ::) ;D ;D
anastasioujim:
Που ακουγεσαι??????????????? ;D :o 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Fran:
--- Παράθεση από: Anastasiou στις 21/11/02, 18:28 ---
Που ακουγεσαι??????????????? ;D :o 8) 8) 8) 8) 8) 8)
--- Τέλος παράθεσης ---
μα τωρα ερωτηση ειναι αυτη?? θα σ'αφησω να το μαντεψεις μονος σου....παντως ανοιξε το cd και κοιτα...ποιος τραγουδαει? οταν το ματι σου πεσει πανω στο συγκεκριμενο ονομα που συνδεεται αμεσα με την στεφ.... ;D ;D θα βαλεις να ακουσεις το τραγουδι...και θα ακουσεις καποια να 'τσιριζει'...ε, αυτη ειναι...λεει...τωρα οποιος θελει την πιστευει...
ετσι στεφ?? ;) ;) ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση